Beni Geride Bırak
Çift Taraflı Bakış Açısı
413 Sayfa
Puanım 10
Mutlu S.
Riøt askeri Nell Gallows ekibinin kaybı üzerine Malum Tim'in ekibine dahil olmak zorunda kalır. Fakat yeni ortağı Bradshaw (Bones) Nell'i ekipte istemez fakat ikisi ekip olmaya alışmak zorunda kalır.
Gölge birliklerin ö*lüm görevine gönderilen kimsesiz ve toplumdan uzaklaştırılmış kişilerin eğitilmesi üzerine kurulu bir sistemi vardır. Riøt, Malum tim & Hades Timi olmak üzere üçe ayırılmıştır.
Bir nevi her ö*lümcül göreve giderler. Eğer seviyeleri yükselip kartlarını alabilirlerse topluma dönme şansları vardır fakat bunu başarmak neredeyse imkansızdır. Öyle ki en son 10 yıl önce kartlarını alıp özgür kalan bir ekip vardır, çoğu asker görevini tamamlayamadan kaybedilmiştir.
Hayatta kalmak için herkesin güçlü olması zorunludur ve bu kitapta bu gayet iyi işleniyor.
Asla standart bir düzeyde ilerlemeyen ters köşeleri olan bir hikayeydi.
360 sayfa beni şaşırttı. Nell üzümlü kekim sen ne yaptın?
406 Jenkins pislik gibi davransan da bir yanım gidişini istemiyordu...
Kötü karakter sevdiğim için hikayenin gri karakterleri Jenkins'i sevmiştim ve Jenkins bebeğim favorim olabilirdin (hâlâ bu karakteri destekleyen bir tarafım var).
Yani kısaca Bones & Jenkins arasında kararsız kaldım çünkü Nell'in zihninde Jenkins çok duygularla süsledi. Öyle ki Bones'e karşı hiç duygu hissetmezken Jenkins'in bu kadar yüceltilerek aktarılması bende de o karaktere karşı hayranlık uyandırdı.
Kitabın konusu, detayları, karakterleri ve ters köşeleri çok güzeldi.
Darkroom sevenlerin beğeneceği aksiyonu yüksek bir kitap. Tavsiye ederim.
Beni Geride BırakK. M. Moronova