·164 syf.····Okunma: 14 Eylül 2025 18:52 Yani mistik bir kitap; bir grup araştırmacı Hindistan’a araştırma yapmaya gidiyor. Oradaki üstatlar (bu kişiler 500 yaşında, 1000 yaşında, ölümsüzler) onlara yol gösteriyor ve bizim mucize olarak karşılayacağımız şeyleri gayet doğal bir şekilde meydana getiriyorlar. Ana fikir de şu: Hepimizi bir Tanrı yarattı ve bu yüzden biz de O’nun evladıyız ve biz de Tanrı’yız. Bu nedenle Tanrı gibi istediğimiz her şeyi yapabiliriz. Bunlar mucize değil, gerçeklerdir ve her insanda bu özellik vardır diye diretiyorlar. Evet, kitabın başlarında güzel gaza geliyorsunuz ama ilerleyen yerlerde “yuh” diyorsunuz. Tamam, iyi hoş, mucizeler, Buddha durumları falan var ama genel olarak bunu nasıl başaracağımızı bir öğretmen gibi öğretmiyor. Ben daha çok nasıl kendimizi, ruhumuzu keşfedeceğimizi öğrenmek isterdim doğrusu. O yüzden biraz hayal kırıklığı yaratsa da okunmaya değer diyebilirim; tabii dediklerimi dikkate alarak okumakta fayda var. (Bu arada böyle meditasyon, Budizm, ruh gibi konulara ilgisi olan ve bilgi sahibi olan birileri varsa bana kitap önerebilir ve mesaj atabilir.)