Okudum bitti :))
2025 6. kitabı
Okunma: 14 Eylül 2025 23:09
Eric Parrish alanında uzman bir psikiyatri uzmanıdır. Eric'in iş hayatı her ne kadar yolunda gitse evlilik hayatı eşinin boşanmak istemesiyle ve çocuğunun velayet davasıyla ilgili karısıyla anlaşamamasıyla ne yapacağını bilememektedir. Obsesif kompulsif bozukluk teşhisi konulan 16 yaşındaki Max jakubowski büyükannesinin vasıtasıyla Eric parrish ile ilk seansını gerçekleştirecektir. Max, Rénéé adındaki bir kıza takıntılı derecede hayrandır. Fakat bir gün kız ölü bulunması ve Max'in ortadan kaybolması, hastadeki stajyerlerden birinin doktor Parrish'in kendisini taciz ettiğini iddia etmesiyle işler karışır. İşini, kariyerini ve hayatındaki tek varlığı olan kızının velayetini kaybetmek üzere olan Eric bil bilinmezin içindedir. İçinde bulunduğu durumların, insanları manipüle eden bir sosyopatın planı olduğundan bihaberdir. Yorum# Benim için sürükleyici , keyifli ve gerilimi konusunda tatmin edici bir kitaptı. Elimde uzun zamandır yarım bıraktığım kitaplardan biriydi. Keşke yarım bırakmasaydım. Doktor Parrish'i çok sevdim. Laurie'nin kardeşi Paul:u çok çok sevdim. Kardeşiyle çok farklı karakterler olduğunu düşünüyorum. ( Laurie'ye gelince ona öyle gıcık oldum kiii anlatamam sayfaları yırtıcaktım okurken nerdeyse..) Sebebini söyleyemem No spoiler Neyse sakinim.. Ve Max.. canım çocuk.. Yaptıklarını savunmuyorum ama her yönden özellikle annesi tarafından ihmal edildiğini düşünüyorum. Rénee ile ikisini çok farklı hayal etmiştim. Ters köşelerle dolu bol aksiyonlu, kurgusu çok güzel, bol karakterli uzun soluklu olay örgüsü ustalıkla yazılmış diyebileceğim bir Roman. Kısacası bu yazara bir şans verin diyorum.. ve sizi seviyorum canım kitap arkadaşlarım.
On Beş Dakikada BirLisa Scottoline · Pegasus Yayınları · 2018110 okunma