2025 59. kitabı
Okunma: 14 Eylül 2025 00:00
#beklenmedikanda #tuğbaatıcıcoşar "Ah kalbim, nasıl da vuruyorsun öyle güm güm, hem de sesini hiçbir zaman duymayacak olan adama..." Masal, yıllar önce en yakın arkadaşının düğününde yakışıklı bir adamdan etkilenir ve uzun uzun onu izler. Ancak adam ona yaklaşıp ondan uzak durmasını söyler. Masal utanır ve bir daha adamın adını ağzına almaz. Yıllar sonra ise arkadaşları ile olduğu bir ortamda bu adamın konusu açılır. Çünkü o arkadaşlarından birinin eşinin abisi Sedat’tır. Masal, kızların kumpası sonucu Sedat’ın evine gider ve kar yağışı nedeniyle orada mahsur kalır. Yalnız olacağını düşünürken Sedat gelir ve başbaşa kalırlar. Sedat, genç kadını hatırlar, üstelik yıllar önce yaptığı şey için pişmandır. Ve ona bir teklifle gelir. Birkaç gün herkesten gizli bir birliktelik yaşayacaklardır. Sonra ise herkes kendi yoluna gidecektir. Masal önce bu işe karşı çıksa da ne zararı olacak ki diyerek kabul eder. Ancak birlikte geçirdikleri birkaç gün ikisinin de bütün hayatlarını değiştirecektir. Bu anlaşmayı biraz daha uzatmaya karar verirler. Ama Masal, adamın bütün uyarılarına rağmen Sedat’a aşık olmuştur. Başından kötü bir evlilik ve ayrılık geçen Sedat ise uzun soluklu bir birlikteliğe sıcak bakmamaktadır. Ta ki Masal’a kadar. Bütün benliği ile kendini genç adama kaptıran Masal ile geçmişte yaşadıkları yüzünden güven sorunları yaşayan Sedat bütün zorluklara rağmen bir araya gelebilecek midir? ‘Beklenmedik Anda’ romantik bir kurguda aradığınız her şeyi bulabileceğiniz bir kitap. Masal ve arkadaş ekibi çok eğlenceliydi. Sedat ise tam bir kararsızlık ve güvensizlik abidesi. Gel gitleri, kendi içinde savaşları sonuna kadar devam etti. Masal’ı deli gibi sevmesine rağmen sürekli hatalar yaparak kızı üzmesi tipik bir erkek örneğiydi gerçekten. Okurken biraz kendisine saydırmış olabilirim Kurgusuyla yabancı bir romantik kitap okuduğum hissine kapıldım. Aşk (çoğunlukla), arkadaşlık ve mutlu sona bağlanan bir hikaye. Baya baya yetişkin içerikli olduğunu da söylemem gerekiyor, smut sahneler çok fazla. Masal ve Sedat’ın kavgalı, barışmalı, bol aksiyonlu birlikteliklerini okumak güzeldi, yeni kitaplarda görüşmek üzere
Beklenmedik AndaTuğba Atıcı Coşar · Pukka Yayınları · 2025464 okunma