Okumadan önce dedim ki vardır bir ters köşe olmaz öyle bir şey, böyle bitemez dedim.
Ama tam olarak oldu. Bu seri için ne desem bilemiyorum. Bu hikayedeki her bir karakterle öyle bir bağ kurdum ki... Kitap bitti kapağı kapandı ama bende bittim. Bu kitapta diyemiyorsunuz 'bu sadece bir kurgu' diye. Askeri kurgu evet ama bilmiyorum inanın yorum yapamıyorum. O kadar çok ağlattı ki bu kitap beni, benden askeri kurgu önerisi istendiği zaman #birkibritleyokolmak serisinin adını hiç düşünmeden vereceğim.
Ahhh bizim #hayalettimi, ne kadar gurur duysam sizinle az geliyor. ITO adıyla bilinem t*rör örgütünü yakmaya yıkmaya adanan hayatlar o gözü kara yiğitler!
Talia, dayısını bitirmek ve kardeşini kurtarmak için sevdiği bey ve ekibin geri kalan üyesinden eğitimler alır ve aldığı eğitimler sonucunda gizli göreve adım atar.
Ah o dayısı olacak Peter! Senden nefret ediyorum ya! Adam o kadar pis bir şey ki, her şeyden sıyrılmanın yolunu buluyor. Ona bir tuzak kurulduğunu da anlıyor. Ben daha ne desem bilemedim, anlatsam olmuyor sussam gönül razı değil.
Ama Umay ve Koca Dev Akif Cesur
Siz kavuştunuz ya tamam artık
Herkese baba olan o adam, Barut'un canları da artık ona emanet
Daha fazla detay ve spoi vermek istemiyorum ama olmuyor gerçekten, hiç bıkmadan günlerce konuşurum ben bu seriyi! Öte yandan bir de çok sevdığim karakter Mermi! Seni unutur muyum hiç, nasıl bir baba yiğittin sen öyle!
Yemin ediyorum, yazarım yazdı ama kaç kişinin yüreğine nasıl bir ateş düşüreceğini bilmeden. Bizi bu denli etkilemesi, gerçekle eş değer oluşu ve tam olarak bir askeri kurgu olması. Ben bu seriyi baştan sona emin olun tekrar bile okurum yaksa da yıksa da! Size canı gönülden alın ve okuyun diyorum. Öyle güzel dostluklar ve aşklar hatta bir amaç uğruna yitip gidecek canlar olsa da bu seriyi okuyun.