Bir Kibritle Yok Olmak
2025 61. kitabı
Selamlar nasılsınız. Bu şarkıyı her dinlediğimde kitabımız aklıma geliyor. Ben hiç böyle bir şey beklemiyordum. Ben ne okudum dedim. Ki hala bakıp bakıp kendime eziyet ettiğim doğrudur. İçimde öyle bir his bıraktı ki anlatmaya kelimeler yetmez. Canım yazarcım sen bize ne ettin böyle ya. Biliyorsunuz kitabımız serinin üçüncü ve son kitabı. İkinci kitap öyle bir yerde bitmişti ki yüreğimiz ağzımızda attı diyebilirim. Herşeyin bir oyun olduğunu öğrendiğimde bir oh çektim ama erken çekmişim. Dolu dolu Balkan kızı ve Barut ulu aşkını okumak çok güzeldi. Bir adam düşünün sizin hareketlerinizden, mimiklerinizden ne hissettiğinizi anlıyor. Bebek gibi seven bir adam Ulu. Hele bir isteme olayı vardı ki kahkaha atarak okudum. Kızıl ve doktor hastası mermi şok yaşadı .Akif Cesur yine yaptı yapacağını. Akif Cesur derken sen adamın dibisin be dedim okurken. O nasıl sevmek be adam usanmadan yıllarca ya. Umay ve ikisinin aşkı çok başka bir evrendi. Umay ahh Umay neler yaşamış içim acıdı okurken. Ama öyle güzellikler yapmış ki helal olsun dedim yüreği güzel kadın. Bu arada hayalet timinin her bir üyesinin hayatları çok başkaydı. Özellikle fısıltı'nın gerçeği şok oldum hadi canım dedim. Eee timde başka bir isteme de oldu vayy sizi dedim. Öte yandan Talia sıkı bir eğitime alınır hem barut hem de barış tarafından sonra üsse geçerek eğitilir ajanlık için. Talia tekrar memleketine dönmek zorunda kalır. Pislik dayısı Peter insan yeğenine bunları yapar mı? Sadece o mu Talia'nın kardeşine o kadar kızdım ki. Artık son bir görev kalmıştı. Hayalet timi göreve hazırdı. Ama nereden bilsinlerdi iki kişi eksik dökeceklerini Bu final kitabı çok başkaydı. Başta da dediğim gibi bu sonu beklemiyordum. Hıçkıra hıçkıra okudum. Ve hayalet timi sizi alkışlıyorum o nasıl bir sahiplenmekti. Bunu neden dediğimi okuyanlar anladı.Kitap biteli üç gün olmasına rağmen hala açıp o son 50 sayfayı okuyup tekrar ağlıyorum. Bu kitabı okurken her duyduğu yaşamaya hazır olun. Ve kesinlikle yanınızda peçete bulundurun. özge naz @guardianyayinlari
Bir Kibritle Yok Olmak 3Özge Naz · Guardian Yayınları · 2025717 okunma