·176 syf.·
2020 27. kitabı
Bir manzarada, bir resimde veyahut bir tabloda çok şey anlatıldığı, birçok şeyin en ince detayına kadar gösterildiği ve aynı zamanda gizlenildiği, zamanı ve mekanı aşan bir takım eserler vardır. Der
Leonardo'nun Yahuda'sıLeo Perutz · Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları · 20183,042 okunma
1.651 Gösterim
İnceleme dediğimiz şey, herhalde böyle olmalı. Hem kitabı merak konusu haline getirmeli, hem de kitabın yazılmış olduğu ortamın uzaktan resmini çekebilmeli, okuyucuyu farklı arayışlara sürükleyebilmeli. Tebrik ederim...
Teşekkür ederim Resul Bey. Kitap istenileni karşıladığında iyi izler bırakması kaçınılmaz oluyor. :)
Ne diyorsun Paşa ? Ben de okusam mı şimdi bilemedim...
Çok beğendim ben. Oku hatta instada konseptli fotoğraf da olsun yanında :)
Çok güzel yazmışsınız, cezbedici. Merak edilmeyecek gibi değil Rönesans Dönemi, müthiş bir birikim var bugüne kalan, zaten ilk aklımıza gelen de on parmağında on marifet da Vinci. Teşekkürler bu güzel inceleme için.
Ben teşekkür ederim Nesrin Hanım. Rönesans dönemini okumak cezbedici gerçekten. Daha fazla eserle tanışacağımı umuyorum. İyi okumalarınız olsun.
Bu konuyla ilgili tavsiye ettiğiniz kitaplar var mı
İnceleme yazmakta gittikçe ustalaşmışsın, kitap da çok ilgi çekici duruyor. Tebrik ettim. :)