Bugün sizlere bir distopya serisinin ilk kitabı ile geldim. “Yok Oluş,” @yokoluskitap ’ın kaleminden çıkan öyle bir roman ki sayfaları çevirdikçe insanın kendi yarattığı karanlığa ve kırılgan ruhuna bakmak zorunda kalıyorsun. Distopik bir dünyada geçiyor; salgınlar, sınıflandırılmış toplumlar, elitlerin yönettiği kaotik düzen… Her detay sanki bugünü de yansıtıyor. Yılmaz’ın dili sade ama öyle etkileyici ki bazı cümleler uzun süre aklında kalıyor; karakterlerin yaşadığı kayıplar, çaresizlikler ve direnişler, okurken nefesini tutmana neden oluyor. 329 sayfalık bu eser, hem gerilimi hem de düşündürücü yanıyla okuru içine çekiyor; kimi zaman sayfaları hızla çeviriyorsunuz, kimi zaman durup düşünüyorsunuz, çünkü yaşananlar sadece kurguda değil, insanın kendi iç dünyasında da yankı buluyor. Kitap bittiğinde, hafif bir boşluk hissi ve aynı zamanda “iyi ki okudum” duygusu kalıyor; hem düşündürüyor hem de kalbinizde bir iz bırakıyor. Öyleyse ruhunuza dokunacak ve unutulmayacak bir yolculuğa hazır olun. İyilikle ve kitapla kalın.