Selam kitapdostlarım bugün size okurken çok eğlendiğim bir kitapla geldim
#buluşturbeninecla daha önce sevgili yazarımızın kalemiyle bir başka kitabıyla tanışmıştım. O kadar güzel bir kalem var ki okurken kitap su gibi akıyor. Bu kitapta ise okurken hem gülüyorsunuz hem düşünüyorsunuz.
Kitabın konusuna kısaca değinecek olursam eğer;
Necla adında bir kadının evlilik üzerine bir şirket kurmasıyla başlıyor. Bu öyle bildiğimiz sıradan şirketler gibi değil veya sıradan bir evlilik programı gibi değil. Televizyonda da çıkmıyor. Ta çocukken amcası ile yengesinin arasını yaparak dondurma rüşvetiyle birlikte işe ilk adımını atıyor. Daha sonra üniversitede okurken arkadaşlarının aralarını yapıp mutlu olunca bu fikir daha bir güzel gözüküyor gözünde ve işe koyuluyor Necla. #buluşturbeninecla zenginlerin evde kalmış oğulları ve Kızları için kurtarıcı başvuru yeri. Zenginlerin diyorum çünkü başvuru ücreti oldukça yüksek. Kimisi miras bölünmesin diye kendine denk Zengin kişiler için başvururken Kimisi de anne ve babasını memnun etmek için mantık evliliği düşünerek başvuruyor Necla'ya. Herkes her ne kadar çöpçatanlık işi dese de Necla büyük bir titizlikle buluşturuyor adaylarını. Partiler düzenleyerek maskeli balolar yaparak yakınlaştırıyor ve evlenecek çiftleri orada belirliyor. Partide gözlük takarak adayların nabızlarını ölçmesi olayına bayıldım
Kısaca yorumum;
Uzun bir aradan sonra böyle güzel bir kitap okumak çok iyi geldi. Özellikle de Sahra ve Tolga'nın ilk buluşması çok iyiydi. Tolga'nın babası arayınca normal konuşup Sahra soru sorunca kağıda yazması ufak çaplı bir sırıtmama neden oldu diyebilirim Bircan ile Tan Alp'in buluşması ve Bircan'ın Yavuz adında kız arkadaşının olup tam Alp'in onu erkek sanması çok komikti ben de öyle sanmadım desem yalan olur. Aslında böyle bir program yapılması çok iyi olur. Paravan açmaktansa partide buluşmak daha iyi
rs'ye girdiğiniz zaman mutlaka bu kitabı okumalısınız direkt çıkarsınız yazarımızın kalemi daim olsun ve bizi böyle kitaplarla buluştursun