Ben iflah olmam :)
Hem çok korkuyorum hem de deli gibi okumak istiyorum 🥲 Tavsiye eden arkadaşlara buradan teşekkürlerimi iletiyorum 🌸
Dorian Gray'in Portresi
Dorian Gray'in Portresi
Alıntı
30,1bin Gösterim
Oooo Dorian Gray! Her görüşümde içimi bir heyecan kaplıyor, tüylerim diken diken oluyor. Yeminle, bu kitap başka bir şey! O sonu nasıl becerdi Oscar Wilde? 🥹 İnsanın aklı, kalbi, her şeyi allak bullak oluyor. Lütfen, daha okumadıysanız hemen koşun okuyun! 😍korkmakmııııığğğğ ! Duymamış olayım 🫩😃😃
Önceki 1 yanıtı göster
Sly
Sly
Önerini görmedim ki 🥹🙈 Amaaaa geç kalmış sayılmam 🥳🤧😃 Ne zaman başlıyorsun ? Acaip heyecanlıyım ,senin için 😇
3 yanıtı göster
Tehlikeli Oyunlar, bir insanın kafasının içerisinde neler döndüğünü görüp de yaşasaydık nasıl olurdu sorusunun yanıtını verir gibi hissettirmişti bana. Emin olun Oğuz Atay dünyası her zaman farklıdır. Dorian Gray'in Portresini de şuan okuyorum ve en başından itibaren beni büyüledi. Okuduğum kitaplar arasında duygularımı karıştırıp karakterlerle yeri gelince atıştığım, yeri gelince gözyaşlarıma hakim olamadığım ilk kitabım bu oldu. Sonunu çok merak ediyorum. 😊✨
Oğuz beyle ilk defa tanışıyorum bakalım bende hangi hisleri uyandıracak☺️ Dorian Gray’in Portresini bende merak ediyorum,incelemelerde çarpıcı olduğu yazılmıştı finali için umarım öyledir.Keyifli okumalar 🌸
1 yanıtı göster
Önce Oscar Wilde" yi okuyun,o daha çok felsefi bir kitap ve kendisi yerine tuvalde ki portresinin yaşlanması üzerine güzel kitap Oğuz Atay,,yalnızlığına iyi bak, Kimbilir kaç kişinin emeği var, diyen harika insan,,yavaş yavaş sindire sindire okuyun efendim, saygılarımla
Henüz karar vermedim bakalım zaman gösterecek hangisi ile başlayacağımı☺️ Önerileriniz için teşekkür ederim 🌸
Sen ileride de iflah olmaz bir fikir işçisi olursun öyleyse.
Poyraz Karayel dizisini severek izlediğim için
Tehlikeli Oyunlar
kitabını okumak istiyorum. Ancak kitabın yoğun olması beni biraz düşündürüyor. Eğer siz de ilk olarak bu kitaba başlayacaksanız, ilerleyişinizi takip ederek ben de okumaya başlayabilirim
Dizi hakkında bir bilgim yok,diğer eserlerine göre daha sade kaldığı için tercih ettim.Bundan başlayacağım ama benim güzel anlayışım,genel güzel anlayışına pek hitap etmiyor bilginiz olsun ☺️
1 yanıtı göster
Tutunamayanların gölgesinde kalmış gibi görünüyor Tehlikeli oyunlar fakat bence ondan daha iyi …keyifli okuma yolculukları olsun.
Okunması daha kolaymış Tutunamayanlara göre asıl onu okumak istiyordum ama arkadaş bunu önerdi☺️ Teşekkürler sizlerede keyifli okumalar 🌸