2025 25. kitabı
Yine nefessiz okuduğum her boşlukta elime aldığım bi kitaptı ya, gerçekten muhteşem bi seri. Keşke devamı olsaydı, çok üzgünüm bittiği için. Bu kitap bi fantastik kurgudan çok macera kitabı bence, sihirbazlar çetesi tarzında tam filmi yapılacak kitap:d İlk kitaptan daha heyecanlı, çok daha iyi kurgulanmış, çok zekice yazılmış bi kitaptı. Kaz inej matthias nina jesper wylan 6lısı kalbimde yerini aldı. Maceradan maceraya plandan plana atladık, uzun olmasına rağmen 1 an bile sıkılmadım. Çoluk çocuğa okutmadan önce eşcinsellik içeren bi kitap bunu söyliyim. Ayrıca yazarı yahudi. Siyonist desteğini bulamadığım için ve kitapları zaten almış olduğum için okudum ama boykot kriterlerinize göre değişir. Bana göre yahudi amerikan bi yazar açık açık siyonizme destek vermiyosa siyonist değildir, karşı çıkamıyosa korkuyodur. Kitabın sonundaki süpriz beni gerçekten üzdü, hiç beklemiyodum, kitaplarda hiç sevmediğim bi sondur bu ama bu seriye aşkımdan onu da es geçtim. 3. Kitap olabilirdi neden 2de bıraktın be kadın neden? Harika bi karakter ekibi vardı ühühüh.
Sahte KrallıkLeigh Bardugo · Martı yayınları · 20253,254 okunma