Kitabı çok büyük bir hevesle satın aldıktan sonra belli bir süre elim asla gitmedi. Sanki tüm heyecanım kaçmış, okusam da beğenmeyecektim biliyordum. Sonra geçenlerde yeni bir kitap aldım, ona başladım ama sabah uyandığımda amaçsızca aklımda sadece bu kitap vardı. Birden belirivermişti zihnimde. Dedim 'eh zaman bu zaman başla gitsin!' İlk sayfayı açmamla kitabın içine çekilmem bir oldu. O kadar akıcı ki çabalayan bir günde bitirir. Saçma sapan betimlemeler, uzatmalar, konuyu oradan oraya çekiştirmeler yok. Rahat, basit bir dil; akıcı, meraklı bir konu. Arka sayfayı bile okumayan ben için her şey sürpriz oldu. Bir ara, içime sinmeyen bir son bunda da göreceğim diye ödüm koptu. Çünkü maşallah bu aralar okuduğum gerilimler full kötü, yarım, adaletin yerini tam olarak bulamadığı vs vs sonlu. Yeminle dedim 'bundaki son da böyle olursa şak -5 puan benden kesilir, artık yeter! bendeki sinir sırf bu sonlardan pamuk şekere döndü!' Ama (ahh canım yazarım♡♡♡) son 50 sayfa, her sayfa başında o su içip de "Ohh çok şükür Ya Rabbim!" diyen ablaya döndüm. Mükemmel ilerledi, ahh keşke şöyle olsa dediğim tek yer yok. Kısa, akıcı, meraklı, ters köşeli, yürek eriten ilişkili, güzel karakterli, çok güzel rahat bir kitaptı. Kesinlikle yazarın diğer kitaplarını alır, okumaya devam ederim. Böyle relax yazan yazarlara hayranım. Ben aşırı notcu, postitci bir okurum. Unutmamak için ders çalışır gibi okurum. (manyaklık işte!) Ama bu bazen beni çok yoruyor. Bazı yazarlarda bunu yapma ihtiyacı duymuyorum. Net ve kısa yazıyorlar. Bende mutlu oluyorum shasjhdaja Matt brolly, Krystal Sutherland, Annabel Monaghan gibi gibi ve bu yazarda eklendi. Benim canım yazarlarım. Bu şekilde eğer sizde okumak ile okumamak arasındaysanız benden tavsiye alın ve okuyun. Benden sizlere şimdiden keyifli okumalar ve bolca sevgiler :)
SPOİLER: ALLAHIM!!!! WALLY VE FERN' ERİDİM BİTTİM BAYILDIM AYILDIM! Yılın en weird, mükemmel çifti. WALLY'NİN FERN YALNIZ KALMASIN DİYE İNSANLAR ARASINDA BİR DE UTANMADAN ÇEKİNMEDEN SAFÇA, İSTEYEREK, SEVEREK YÜZÜCÜ GÖZLÜĞÜ VE TIKAÇ TAKMASINA BAYILIYORUM!!!! İŞTE ADAM, İŞTE YİĞİT. 10/10 HAREKET KANKA. Çoooook tatlı bir aile olmadılar mıııı? Hele Willow'un adı bir ara cidden Alice kalacak diye ödüm patladı aman aman aman pu pu pu.
Bir de sondaki Wally'nin Fern'e sadece ben değil. Senin birçok kişin var, Carmel, Linda, Gayle, Owen, ben ve Willow diyişi. Bak abim bak GÖZ YAŞIM PAT KÜT! Kalbim eridi (^o^) ♡♡♡♡♡/☆☆☆☆☆