yazar demeye utandığım malum şahsiyetin kitapları ucuzmuş çünkü kendi ve yayınevi fedakârlık ediyormuş bla bla bla zaten bot kasıp kasıp ünlendim bi de pahalı satsam kimse almaz kökten zarar ederim demiyor da fedakârlık ediyorum diyor
1.666 Gösterim
Kitaplarının (!) basımı acilen durdurulmalı.
gercekten hemen durdurulmalı zehir okuyor kitlesi
Hangi yazar olduğunu soracağım ama aklımda bir isim var zaten
Önceki 2 yanıtı göster
Firefly
Firefly
doğru bildin.. aslında hep böyleydi bence ama son zamanlarda kitaplarıyla falan daha da dışa vuruyor
1 yanıtı göster
Bu yazar sektörden silinebilir mi nolurr 🙏🙏🙏
ahh keşke en acilinden hem de
olayı yeni çözdüm. gerçekten küçücük çocukların zihnini böyle şeylerle dolduruyor. şiddeti normalleştiriyor. bu ve bu gibi yazarların kitapları basılmamalı. ülkemizde yaşanan bazı olayların sebebi şiddeti normalleştirenler. sonra kadın hakları diye geziniyorlar gerçekten oksijen israfı.
Önceki 4 yanıtı göster
zenepzera
zenepzera
bir sekilde anlatmaya çalışıyoruz yaymaya çalışıyoruz ama kitlesi o kadar kör ki hiçbir elestiriyi kabul edemiyorlar 😔
1 yanıtı göster
açıkçası böyle şeyler yazarak şiddeti romantize ederek bilinç altına işlediğni toplumu kötü etkilediğni düşünüyorumm
Önceki 4 yanıtı göster
Zeynep
yazarlık artık kariyer planımda b şıkkı falan oldu böylelerini gördükçe ben de gayet yazar olabilirim diyorum iddia ediyorum ki şuan selinden daha iyi yazıyorumdur bir çoğumuz da öyle
2 yanıtı göster
selin solaris mi bahsettiğin yoksa bir başkası mı
evet selin isimli varlıktan bahsettim
o kadar haklısın ki bide kitabını savunuyo jlşjşpjll gözümden düştün selin solaris
Önceki 3 yanıtı göster
altına imzamı atıyorum