lammm bu sefer de size Geçmişin Mührü kitabının yorumu ile geldimm.
Konusu: Tayini Şanlıurfa'ya çıkan Şehrazad ailesi ile birlikte yıllardır ayak basmadıkları memleketlerine dönerler. Şehrazad bir yandan mesleği olan arkeologluğu yaparken bir yandan da hiç olmayacak bir aşkın peşine düşer.
Komiser Aslan düşman aşiretin kızı olan Şehrazad'la olabilecek mı yoksa sevdasını içine mi gömecek?
Şehrazad nasıl bir yol izleyecek?
Benim yorumum ( spoiler içerir)
Kitabı genel olarak sevdim çıtır çerez bir oturuşta bitirmelik bir kitaptı. Okul yoğunluğununun arasında çok iyi oldu, çok keyifli okudum.
Karakterleri ve olay akışını sevdim. Yazarın yazım dili çok akıcıydı ve anlaşılırdı. Okurken olaylaeı anlamakta hiç zorluk çekmedim
Şehrazad... Kendisini çok sevdim ( karakter kartına düştümm) Düştüğü ikilemler, duygu değişimleri hepsi çok anlaşılırdı ve hepsinde kendisine hak verdim. Kitaptaki favori karakterim kendisi oldu.
Aslan... Kendisine kitabın başında hiç ısınamadım maalesef Ama kitap ilerledikçe sevdim kendisini. ( favorim hâlâ Şehrazad)
Yan karakter işlenişinide sevdim. Yan karakterlerin hayatlarında olan gelişim okumak çok güzeldii
Puan kırdığım yerler : Kitap çok çok hızlı ilerledi bazı yerlerde mantık hataları vardı ve bir kaç ayrıntının daha uzun işlenmesi gerekiyordu.
Yorumumu okuduğunuz için teşekkür ederim
@yazarcaisler & Ulysses Yayınları &Pofuduk okuyucu
#pofudukilekitapokuyoruz & #geçmişinmührü #rekklamyok