2025 194. kitabı
Birdy Jones Utangaç Badem Utangaç Badem Badem flüt çalabilir ezberden şiirler okur ve parıltılı şeyleri çok sever. Ama Badem’in ufak bir sorunu var arkadaşlar . Badem cok utangaç. Kalabalıkta konuşmaktan,sınıfta öğretmene cevap vermekten, sevdiği ve sevmediği şeyleri konuşmaktan yana biraz sıkıntısı var. Öğretmeninden gelen harika bir tavsiye üzerine düşünmeye basliyor Badem. Bakış açını değiştir demişti öğretmen peki bunu nasıl yapacaktı. Hata yapmaktan korktukça durum Badem için daha da zorlaşıyordu ve sonunda sevdiği şeylerden başlayarak denemeye karar verdi. Arkadaşlarından öğretmeninden gelen beğeniler ve övgüler cok hoşuna gitti böylelikle başka şeyler de denemeye devam etti. Utangaçlık yaşayan çocuklar için hislerini birebir anlatan duygularını anlama ve ifade etmesine katkı sağlayacak çok tatlı bir çalışma olmuş. Aynı zamanda ebeveyn içinde çocuğu anlama onaylama ve takdir etmek ile süreci nasıl yönetebilecegine dair ipuçları sunuyor. Biz cok severek okuduk Tüm minik kalplere de tavsiye ediyoruz The Kitap Yayınları @thecocukyayinlari @seldaca.comments
Utangaç BademBirdy Jones · Sabri Ülker Vakfı · 202137 okunma