Tablo gezginleri 2
2025 65. kitabı
Merhabalar size daha önce okuduğum serinin devamı ile geldim. Böyle tamamlanan serileri hepimiz çık seviyoruz değil mi. Çünkü biz kitap kurtları olarak bize beklemek çok zor geliyor. İlk kitap öyle bir heyecan ile bitti ki dayanamayıp peş peşe okudum. Biliyorsunuz ilk kitapta segah bazı gerçekler öğrenmişti. Bu gerçekler neydi eşi Taylan ile ilgiliydi. Ve öyle bir yüzleşme oldu ki. Sadece eşi ile karşılaşmadı. Aslında biri daha vardı şok olduğumuz. Korel'in geçmişinden biri. Tam tablodan çıkacakları esnada gezginler ve avcılar arasında çıkan olayda korel'e ok gelir ve Korel parçalanarak renklerinden ayrılır. Bu Segah için yıkım olmuştu. Ama ne olursa olsun Korel'i tekrar hayata döndürmek için elinden gelen ne varsa yapacaktı. Bu sırada onu yalnız bırakmayan Murat, Beril ve Uğur onu bir dakika da olsa yalnız bırakmazlar. Sevdiği adamı kurtarmak için gereksiz Taylan 'dan yardım ister. Pislik adamın tabi bir şartı vardır. Bu şartları yerine getirdiğinde koreli eski haline döndüreceğine söz verir. Tabi okurlar çok sevindim sonunda bir ile yarayacak dedim. Babasının da yardımıyla istediklerini bulur ve Taylan'a getirir. Segah sen ne yürekli bir kadınsın ya hayran oldum sana. Meğer Taylan hakkında erken konuşmuşum pislik adam öyle bir oyun yapmış ki bunu kitabın sonuna doğru öğreniyoruz. Korel eski haline döner ama fiziksel olarak eski Korel değildir. Diğer taraftan Taylan ona getirilen şeyler ile tablodan çıkmayı başarır ve dünyaya döner. Korel ve diğerleri de çıkacağı zaman bir terslik olduğunu anlarlar. Meğerse Taylan gereksizi kendi çıkarken tablonun çıkış kapısını kapatır ve onları tabloya hapseder. Çıkış yolu aramaya başlarlar ama onları zorlu günler bekliyor olduğunu bilmeden. Eee gerisi kitapta. Sizde böyle farklı konusu olan fantastik sizi içine çeken kitap okumayı seviyorsanız hazır seri de tamamlanmışken alın okuyun derim. Taylan Korel'e nasıl bir oyun yapmıştır? Korel'i bekleyen kötülük nedir? Taylan Segah'tan ne istemişti? Hapsedildikleri tablodan çıkabilecekler? @gamzeaydenizz Ephesus Yayınları
Tablo Gezginleri 2Gamze Aydeniz · Ephesus Yayınları · 202539 okunma