·120 syf.····Okunma: 06 Şubat 2025 15:13 Kitabın yorumuna geçmeden önce yazar Gül KILIÇKAYA'yı tanıyıp aynı yerde görev almaktan mutluluk duyduğumu belirtmek isterim.
Beni kırmayıp kitabı imzaladığı için ayrıca çok teşekkür ediyorum.
Nice güzel kitaplar yazmanız ve bizlerin okuması dileği ile :)
Çok güzel ve duygusal bir eser okumaya hazır mısınız?
İçinizi ısıttığı kadar hüzün kaplatacak, köy özlemini ve sıcaklığını yeniden hissettirecek güzel bir eser okuyacaksınız..
Yazım dili sade ve akıcı, konuya tam olarak kendinizi verirseniz 2-3 gün içinde sıkılmadan okuyup bitirebilirsiniz.
Eser köy okuluna atanan Cemile öğretmen ve bu köyde yaşayan Nazlı'nın hikayesi gibi gelse de bütün karakterleri ile sizi konudan asla uzak tutmadan sonunda ne olacak acaba diye merak içinde okumanızı sağlıyor.
Liseye başladığı yıllarda annesini kaybeden bir de babasının köyde komşusu ile evlenmesi üzerine anne özlemi iyice artan Cemile öğretmen bu eksikliği sürekli hissetmekte.
Nazlı ise sekiz aylıkken annesinin terk etmesi ve babasının ilgisizliğini yenebilme çabası içinde.
İçinde kocaman bir hüzen ve eksiklik hisseden bu ikilinin yolu kesişir ise ne olur?
Cemile öğretmen Nazlının içine kapandığı sert kabuğu kırıp onu sevgisi ile yeniden hayata bağlama çabası içerisine giriyor. Tabi bunun yanı sıra sürekli olayların sonucunu da merak edip araştırmakta ve bir gün tüm soruların yanıtı öğreneceği Nazlı'ya ait değerli bir ipucu (ne olduğunu söylemek olmaz :D ) eline ulaşır ve herşey bir anda değişmeye başlar.
Bu değişim ne yönde oluyor?
Cemile öğretmenin eline geçen ipcu ne?
Nazlı ve Cemile öğretmeni ne gibi sürprizler bekliyor?
Tüm soruların cevabı kitap içerisinde gizli.
Daha fazlasını anlatırsam spoiler olur :)
Bu arada beni en çok etkileyen 5. kısım olmuştu (46.sayfa)
Hayatınıza sağlık, sevgi ve mutluluk dolu nice mavi kapılı evlerin çıkması dileği ile sevgi ile kalın.
Kitabı okuyanları yoruma bekliyorum.