·288 syf.····Okunma: 22 Eylül 2025 00:48 Selamlar. Kör Atış çok tatlı, çerezlik, çok güvenli bir kitap. Bir kitap olsun, kafam dağılsın, RS’den çıkarsın diyorsanız bu kitabı öneririm.
Ryan ve Adrian çok sarhoş oldukları bir akşam Vegas’ta evleniyorlar. Boşanmanın Adrain’ın kariyerine zarar verecek olması nedeniyle bir yıl evli kalmak için anlaşıyorlar. Adrian da bu süreçte Ryan’ın büyükannesinin huzurevi masraflarını ödemeyi kabul ediyor ve tatlı çiftimizin ilişkisi böylece başlamış oluyor.
Kitap tamamen romantik komedi filmi tadında. Minik meydan okumaları, bel altı esprileri, arkadaşlar arası atışlarıyla okurken çok güldüm.
Evlendikten sonraki sabah uyandıklarında ve evlendiklerini fark ettiklerinde yaşadıkları panik ve strese çok anlam veremedim. Ben evlilik kavramına çok anlam yüklemediğim için bu kadar paniklemelerini anlamlandıramamış da olabilirim. Bana biraz gereksiz geldi bu kriz hali ama diğer taraftan da paniklemeseler kitap bu şekilde ilerleyemezdi.
Kitabın sonunda okuduğumuz dram sahnesinin temelinin çok net açıklanmamış olmasını sevmedim. Buradaki hataya Adrian’ın bu kadar anlam yüklemesini de anlamsız buldum. Kör kütük sarhoştunuz ve mantıklı düşünme fonksiyonunuz evde bırakmıştınız sonuçta.
Her şeye rağmen ben de mantıklı düşünmeyi bir kenara bırakarak okuduğumda okurken beni güldüren sevimli bir kitaptı. Romantik komedi filmlerindeki kadar rasyonaliteden uzak olsa da bu tarz kitaplarda amaç biraz da bu zaten.
Sevgilerle <3