2025 73. kitabı
Okunma: 25 Eylül 2025 09:37
Bu kitap, sevdiğim yazarlara birini daha ekledi Rüstem, kitaba adını veren düğün salonunda çalışan bir garsondur & bir bakışıyla kapıldığı ismini dahi bilmediği gelini, düğünde kaçırır & Şeyhin oğlu olan başkarakterimizin evine getirir. Getirir ama genç adamın hayatı zaten karmakarışıktı: Babası yakın zamanda ölmüştür, dergahtan tamamen ayrılmıştır, üniversitede tanıştığı Eda'ya aşıktır, ne yerde ne de göktedir. Bundandır ki sürüklenen aklın & kalbin hareketlerinin hesabını sorabilir misiniz? İşte bunların sınırlarında hayatına devam etmeye çalışırken kapı çalar: Baki Semih & dergahtan iki adam daha. Onlar ne istiyordur şimdi? Tahmin edilemez bölümler birbirini kovaladı kitabı okurken, genç adamın kararları & sonrasında yaşadıklarını okurken duygudan duyguya geçtim Güzeldi kesinlikle, öneririm. Tek eleştirim kitabın adından kaynaklı olucak. Uzun süre salonda geçen ya da salonda çalışanların hayatını anlatan olaylardan oluşuyor sanmıştım çünkü Ayfer Tunç'un Bir Deliler Evinin Yalan Yanlış Anlatılan Kısa Tarihi'ni okuduğumda mest olmuştum & bu kitabın içeriğini de daha dallı budaklı beklemiştim ama güzel miydi, dediğim gibi, evet İyi okumalar -.-
Şanzelize Düğün SalonuTarık Tufan · Doğan Kitap · 20248,6bin okunma