Shifters of Miridia adlı serinin ilk kitabı kendileri yazarı ilk okuyuşum dil anlatım gayet iyi ama belki okuduğum en güzel paranormal reddedilen eş kinayesi buydu diyebilirim . Mükemmel miktarda kaygı aksiyonkaderci eş sevgisi ve özellikle de hikâye örgüsü o kadar iyiydi ki . Bu tür sevenlere çok tavsiye ederim :)) Zaten ikinci kitap gelsin hemen okurum takibe aldım yazarı :)
Kassira sıradan bir kurt kadın yani öyle asil soy özel soy değil çok tatlı akıllı büyüler soy incelemeleri yapan bir hatun . Fakat bir anda topluluklarının Kraliyet balosu sırasında eşini hissediyor.
Bunu hissedince zaten durması mümkün değil hemen yanına gidiyor ve bunu ona söylüyor .
Eşi Alfaların Alfası Kral Draven onu tüm o kalbalığın önünde reddediyor ve yalancılıkla suçluyor üstüne 6 ay yakınlarda olan bir ormana sürgün ediyor . Draven çok enteresan bir alfa normalde 10 yaşında değişimi yaşadıkları halde o asla yaşamamış ve içinde olan kurt ile hiç konuşmamış çok güçlü bir soy ağacından geliyor . Hayatı boyunca eşi ile denk gelir diye beklemiş belki o zaman kurt ortaya çıkar diye yok olmamış . Artık 28 yaşında hala yok ve oda son iki senedir kendi toplumlarından son derece asil iyi kanlı bir kadını seçmiş o kadının eşi ölmüş zaten öncesinden .
Bu şekilde reddedilmek büyük utanç birde sürgün bonus üstelik adamın kadına diğer kadına her dokunuşu öpüşü Kassira'nın büyük acı çekmesine neden oluyor . Sonunda bizim hatun bu bağı kırmanın bir yolunu buluyor 6 ay sonunda gidip adamın karşına çıkıyor ve bağını koparıyor .
Bu noktada adamın içinde olan Kurt ki oda apayrı bir yaratık aslında nedir hikayesi vs yazmıyım :P
Ortalık duman oluyor sonunda sakinleşip adam Draven kendisine dönünce eşini kabul etmediğini fark edip deliriyor . Fakat adam değişim geçirdiğinde onu tutsak eden korkunç bir büyüyü fark ediyor Kassira . Adam devamlı kızın yanında durmazsa altı saat sonra falan kızı unutmaya başlıyor cadının biri daha doğumunda manyak büyü yapmış . Bunun ayrıntılarını kitap ilerledikçe öğreniyoruz ve çok iyi bence .Konu buradan çok güzel şekilde devam ediyor Kassira gerçek ortaya çıkınca adamla mesafesini korusa bile konuyu saçma sapan hale getirmedi . Draven zaten cidden çok tatlı bir erkek karakterdi Kassira çok espirili güçlü idi en nefret ettiğim paspas tipli değildi .
Kitap ilerledikçe sonlarda aksiyon iyice coştu zaten sonda güzel bağlandı :)))
İkinci kitabı merakla bekliyicem zira karakterlerle burada tanıştık zaten .