2018 11. kitabı
Okunma: 28 Mart 2018 17:59
Genelde Kişisel gelişim okumayı çok seven bir insanım ama ilk defa kişisel gelişim romanı okudum ve inanın hayatın kendisiyle sayfalarını doldurmuş bir kitap her satırında her cümlesinde kendinizden birşeyler bulabileceğiniz bir kitap. Kişisel gelişim kitaplarında beni en mutlu edense birçok farkındalık barındırması. Eğer bu tarz kitapları okumaktan hoşlanmayan, sıkılan vs var ise size bir tavsiyem var günümüz çağının baş sorunu "Stres" ve bu sorunla baş etmeye çalışan bir dolu İnsan, gerek terapistler le, gerek uzmanlarla, (hiçbir meslek yada kurumu kötüleme amaçlı söylemiyorum), kendini iyi hissetmeye ihtiyaç duyan, ilaçlarla kendini rahatlatmak isteyen insanlar lütfen ilaçlar size hiçbir zaman kalıcı bir çözüm sağlamaz sadece erteler, mesele sizi ilaç kullanmaya iten durumların kaynağını bulmak ve farkına varmak, yüzleşmek, sorgulamak, kendinizi tanımak, EN BÜYÜK İLACINIZ KİTAPLARINIZ OLSUN DOSTLAR:))
İkinci Hayatın Tek Bir Hayatın Olduğunu Anladığında BaşlarRaphaelle Giordano · Yan Pasaj · 20171,419 okunma