Hangi türde kitaplar okumayı daha çok severimm?!
⚔️Fantastik Seviyorum🫶🏻Elimde varsa okurum ama daha çok okumadım. 🎭Dram Çoook severim çoook severim❤️Üzücü,ağlamalı,bunalıma sokan kitaplara bayılırımm(👉🏻👈🏻) 🧟‍♀️ Korku Benlik değil tercih etmiyorum.Sevmiyorum kısacası😬🥹 🪷Gerilim Sevmem ama korku kadarda nefret etmem🥲Ama korku ve gerilim benlik değiller🩵🩵 💖Romantik Bayılırımm🩷Birde düşmandan aşkaysa tadından yenmez👌Elimdeki bütün romantik(+komedi)kitaplarını severek okuyorum.

zehra

@Frierenn
SEVDİĞİM VE SEVMEDİĞİM TÜRLER
En sevdiklerim 🗡️fantastik Gerçek dünyadan sıkıldığımda yeni evrenler keşfetmek hoşuma gidiyor ve ilham veriyor 🌺distopya-bilimkurgu Gelecekte değişmiş bir dünya ve farklı teknolojiler görmek, olayların nasıl iyi tarafa yöneleceğini okumak güzel. ✨dram Karakterlerle empati kurabilmek, onlarla bağ kurmamı ve kitabı daha çok sevmemi sağlıyor En sevmediklerim 🌷Korku Gece rahat uyumak için tercihim değil.🐰 🍀Gerilim Zaten gerçek hayattaki gerginliğimi atmak için kitap okuyorken bir de kitapta neden geriliyorum. (Ana teması sadece gerilim olan kitaplardan bahsediyorum) 💌Sadece romantik Sevdiğim türlerin yanında çok seviyorum ama bir kitabı sadece romantik olarak okumak yavan kalıyor. Bir süre sonra bütün romantik kitaplar aynı oluyor. Buraya kadar okuduğunuz için teşekkür ederim.💗
·2 alıntı·
4 +1'leme