Düşünsene… Gözlerini açıyorsun ve kendini bilmediğin, yabancı bir odanın içinde buluyorsun. Etrafına bakındığında gözün ürkütücü, tuhaf eşyalarla dolu duvarlara takılıyor. İçini kaplayan o garip his, sanki seni derin bir boşluğa sürüklüyor. Her şey belirsiz, her şey yabancı.
Güneş ve Irmak en yakın arkadaşlar ve Güneşin kalbinde gizlediği o çocuk, Deniz.
Irmak, daha küçücük bir çocukken ailesini kaybetmiş, kimsesiz kalmış bir genç kız. Onun yaralarını hep yanında olarak sarmaya çalıştın, düşerken elinden tuttun, sustuğunda omzunu açtın. Güneş için kardeşten öte oldu.
Ama sonra hayatına Deniz girdi. Çocuk yaşta katıldığın bir kursta tanıştın onunla. Kalbinin ritmini değiştiren, gülüşüyle sana gökyüzünü hatırlatan o çocuk… Deniz. O gün bugündür kalbinin gizli sahibi. Ne var ki kader, sana acımasız bir sır hazırlamıştı: Deniz’in gözleri hep Irmak’a dönüktü.
Irmak ise sanki Deniz’e âşıktı. En azından öyle görünüyordu. Onların arasında görünmez bir bağ varmış gibiydi ve bu yüzden sen, kalbindeki en büyük sırrı derinlere gömmek zorunda kaldın. Aşkını sustun, duygularını sakladın. Herkes Irmak ile Deniz’i yan yana hayal ederken sen, sadece kendi içindeki sessizlikle baş başa kaldın.
Fakat zaman geçtikçe her şey değişmeye başladı. Çocukluğunuz gençliğe dönüştü, dostlukların rengi ağırlaştı. Ve Irmak’ta bazı gariplikler ortaya çıktı. Hareketleri değişikti, bakışları eskisinden farklıydı.
Sen sustun, aşkını içindeki en karanlık yere sakladın. Ama büyüdükçe, hem dostluk hem de kalbindeki o gizli his, seni gitgide daha büyük bir yükün altında bırakmaya başladı...
#tanıtım #pr #hediye #okudumbi̇tti̇ #reklam #helinlibraryileokuyoruz
#gözlerimdenbaksana