Güneş ve Yıldız hakkında...
2025 18. kitabı
Okunma: 01 Ekim 2025 00:18
Sonunda bitirebildiğim için mutluyum. Bu ay öyle bir aydı ki, hem meşguliyet hem de duygusal ve kafa karışıklığı olarak çok yoğundu o yüzden bu ay sadece 1 kitap okudum o da Percy Jackson Evreninden Güneş ve Yıldız Kitaba gelecek olursak, sevdim. Gerçekten sevdim. Tek kitap olduğundan dolayı (ikincisi de gelecekmiş ama seri gibi olacağını sanmıyorum) hem okuması hem de karakterlerin içinde bulundukları durum açısından kolay bir kitaptı bence. Uncle Rick'in diğer kitaplarındaki o karmaşık kehanetler, sürekli koşuşturmacayla geçen, üstüne üstlük bir de zamanla yarıştığımız bir kitap değildi. Kısaca bol aksiyon aramayın. Bu kitap Nico ve Will'in ilişkisini ve Nico'nun kendiyle barışma sürecini anlattığı için aksiyon,kurguda derinlikten çok içsel değişim ve gelişim var. Kitapta uzun uzun, tekrar tekrar bahsedilen bazı mottolar var. Bunlar benim bulabildiklerim şunlar: "Değişim zor olabilir ama kötü bir şey değildir." "Herkesin içinde bir karanlık taraf vardır. Önemli olan bu karanlık tarafı yok etmeye uğraşmak değil, onları kabul edip sahiplenmektir."
percy jackson
Percy Jackson Evreninden Güneş ve YıldızRick Riordan · Dex Kitap · 2024138 okunma