2025 171. kitabı
Okunma: 01 Ekim 2025 05:23
Herkese Merhaba Bugün sizlere Emel Bahadır Yılmaz kaleminden Bazen Bırakmak Gerekir kitabının yorumu ile geldim Ekim ayının ilk kitabı 2024 yılı basımlı 217 sayfalık bir kitap 🩷 •Bu kitap, sadece bir kişisel gelişim kitabı değil; ilişkilerde yaşadığımız döngüleri, psikolojik temelleriyle ve akademik bir ciddiyetle analiz eden, her sayfasında altını çizeceğimiz bir başucu kitabı! •Emel Bahadır Yılmaz, flört şiddeti, güvensiz ilişkiler ve en önemlisi öz sevgi konularını akademik birikimiyle harmanlayarak hepimizin aynada görmesi gereken gerçekleri sunuyor. ​•Bu kitap, flört şiddetinden narsistik kişilik özelliklerine, toksik ilişkilerden, sağlıklı bir ilişkinin haritasına kadar geniş bir yelpazede, bize hem farkındalık hem de somut çözüm yolları sunuyor. ​•Eğer ilişkinizde sürekli bir kontrol mekanizması varsa, bu bir sevgi değil, bir baskı çeşididir. ​İlişkinin bir hiyerarşi değil, bir ortaklık olduğunu da mükemmel bir şekilde özetliyor. Kendimizle kurduğumuz ilişki, diğer tüm ilişkilerimizin temelini oluşturuyor. Geçmişe takılıp kalmak yerine bırakmak gereken ne varsa, bunu yapacak gücün sende olduğunu gösteriyor. Eğer sürekli aynı ilişki kalıplarına düşüyor, "Hayır" demekte zorlanıyor veya partnerinizle olan bağınızın sağlıklı olup olmadığını sorguluyorsanız, bu kitabı mutlaka okuma listenizin başına alın. ​•Bu kitap, sadece bir ilişki rehberi değil; kendi değerini hatırlama, korkularının üzerine gitme ve hayatının kontrolünü eline alma davetidir. •Şiddet sadece fiziksel değildir; duygusal ve ekonomik şiddeti de tanımanız için bilgilendirici, akademik temelli bir yaklaşımla, destekleyici ve samimi bir üsluba dayalı, interaktif içeriği, gerçek hayattan kesitler, film ve kitap önerileri ile harika bir kılavuz. Yazarımızın kalemine sağlık 🩷 Kitap ile ilgili düşüncelerinizi yorum bırakabilirsiniz Okumayı ihmal etmeyin im t u b i s ʚĭɞ
Bazen Bırakmak GerekirEmel Bahadır Yılmaz · Nemesis · 024 okunma