2025 88. kitabı
Slow burn sevenleri buraya alayım. O yavaş ilerleme, sakin ama yürek hoplatan detayları tam yerindeydi. Yani daha fazla uzatılmış olsa bile ben okeyim yaa. Bayıldım, yazarın diğer kitaplarını da çok severek okumuştum ama bu bir başka güzeldi bee. Ben genelde erkek karakterleri çok sevsem de( kızlar biraz alık oluyor) burada kesinlikle Rose favorim. O nasıl bir kendine geliş adamı getiriş üffff. Kendinden emin oluşu, sakin ama deli halleri veee tabi ki gülümseme. Yazar bence Rose yazarken zorlanmadı ama Jack kadının anasından emdiği sütü burnundan getirdi( ayyy gülecek diye kitabın sonuna kadar bekledim yaa) ne var yani gülümsesen(kıza gıcık oluyor sandım abowww olay başkaymış resmen neyse okuyunca anlarsınız spoi olmasın şimdi) Kelimenin tam anlamı ile elimden bırakamadım ve yirmi dört saat dolmadan bitti gitti. Üfff şimdi baştan okumak istiyorum bakkk öyle güzeldi yaaa, erimiş emoji gibiyimmm. Romantik bir kitap arıyorum azıcık dram olsun( eski nişanlı şerefsizlik yapsın da has erkek ağzını yüzünü dağıtsın) derseniz hic kaçırmayın hemen başlayın.
Tek Kişilik EvlilikElla Maise · Yabancı Yayınları · 2025183 okunma