2025 210. kitabı
Okunma: 02 Ekim 2025 02:03
Selamlar. Bugün sizlere Ekim ayının ilk kitabının yorumuyla geldim. Dönem hikayeleri severmisiniz? Ben çok severim. 90 yılında doğmak yerine o zamanlar gençlik yaşımda olmak isterdim. Tüh be yaşımızı ifşa ettik. Neyse sizleri turna sokak sakinleri ile tanıştırmak istiyorum. Bu sokak sizin o izlediğiniz eski sokaklardan biri. Dedikoducusu, muhabbeti, sohbeti ve gerçek desteği bitmeyen o sokaklardan biri. Hani şu çıkmaz sokaklı aşkları ve hüzünlü geçmişi olan sokaklardan biri. Sena bu sokağın sakini. Annesi gitmiş ve o günden sonra aşka inancını kaybetmişti. Geriye kalan ailesi ile mutluydu. Dümdüz yaşıyordu bu hayatı. Çiçek ve Gulfem aynı kandan olmayan ama candan kardeşleriydi. Hepsinin hayatında bir hüzün vardı ama yaşıyorlardı işte bir şekilde. Mahallede gizemli bir hırsız muhabbeti vardı. Gece sesler duyan Sena tuttu geçirdi sopayı bu gizemli adamın kafasına? Hayde! Larcivert gözlü gizemli bu adam hırsızda değildi üstelik. Mahalleye yeni taşınan Ozan'dı. Kimdi bu Ozan Kenan? Ne işi vardı bu mahallede? Peki ya sakladıkları? Sena aşk mı diyecekti güven mi? Gülfem'in derdi neydi? Ne olacaktı Mahir ile? Ya Levent? O kavuşacak mıydı sevdiğine? Uff keşke unutsam hepsini de yeniden okusam. Yan karakterlerine bile düşeceğiniz o hikaye resmen bu hikaye. Favorim kesinlikle Mahirdi. Ben biraz kaba ama içi puding gibi adamları ayrı bir seviyorum ya! Beni bilirsiniz küçük mahalle hikayelerini her zaman çok sevmişimdir. Hem mahalle hem dönem hikayesi olunca resmen kitabı sindirerek okuduğumu itiraf etmek isterim. Yazardan artık favori kitabım belli oldu. Sımsıcak bu mahalleye ve soruların cevaplarını bulmaya sizleri de davet ediyorum. Canı gönülden tavsiyemdir.
Sevmenin Zamanı YokAyşenur İnce · Parola Yayınları · 2025117 okunma