HERKESİN KURALI ~ ASHLEY SAUNDERS / LESLİE SAUNDERS
İçerik;
Distopya & Gerilim & Macera
Serinin üçüncü kitabı
Bir çocuk politikası
Kurala karşı gelen İkiz kız kardeşler
Yetenekli bir hacker
Diktatör bir Vali
Direniş, İsyan, savaş
Güçlü kadın kahramanlar
Ters köşeler, şaşırtıcı sırlar
Genç yetişkin
283 sayfa
Merhaba… @yakamozkitap in son çıkan serilerinden #birinkuralı nın üçüncü kitabı #herkesinkuralı yorumuyla geldim.
Serinin bu son kitabında da aksiyon ve olaylar hiç bitmiyor. Her şeyin sonuca bağlanmasını, ikiz kardeşlerin mücadelesinin tatlı sonla bitmesini bekliyoruz artık. Kardeş olan yazarlar işte bize bunu veriyor
Bu kitapta Ava ve Mira’nin destekçileri olduğu Common direniş örgütüyle yolları ayrılıyor. Çünkü aldığı istihbarat sonucu Vali Roth’un Meksika’da olduğunu söyleyen ikizlere, Common’un lideri Emery inanmıyor. Mira ise Vali’yi ve torunu Theo’yu bulmak için çıldırıyor. Ava’da intikam ateşiyle yanıyor. Planlarını yapıyorlar ve Common’un bulunduğu Vali Konağı’ndan kaçıyorlar. Fakat peşlerinde eski arkadaşları takılıyor.Tam yakalanıp engel olunacaklarını düşündüklerinde onları büyük bir sürpriz bekliyor. Owen, Haven, Kano, Blaire ve diğerleri onlara yardım için gelmişlerdir.Vali’nin yirmi yıldır saklanan oğlu Aleksander bile…
Vali Roth’un yaptığı planları öğrenen ekip yine görev dağılımıyla büyük takas olmadan onlara engel olmayı amaçlıyor #. Fakat yine önlerinde büyük bir macera vardır.Vali’nin takas edeceği şey ise insanlık tarihini kökünden değiştirecek Albatros Projesi’dir, ikizlerin babasının projesi…Hedefe ulaşıp herkesin için konan kuralları değiştirmeyi başarabilecekler mi? Kimleri feda edip nelerden vazgeçecekler? Hepsi ve daha fazlası bu aksiyonu bol, anlatımı akıcı kitapta sizleri bekliyor.
Karakterlerin kendi ağzından anlatılan kurguyu çok sevdim.Distopik yanı ve aile bağlarının işleyişi çok çok iyiydi.Türü sevenler için önerim olsun.Zira benden distopya tavsiyesi isteyenler için aklıma gelecek ilk seri olacaktır.O kadar diyorum
Okuma listemin 1609.kitabı…
“Hala yaşadığını biliyorum. Canavarların ölümü kolay olmaz.”
@saunderssisters #saunderssisters #yakamozkitap #reklam yok