2025 71. kitabı
Öncelikle kitabın çok keyifli bir enerjisi var. Tempo hiç düşmüyor ama okuru yormuyor da. Kurgu iki genel kısma ayrılmış ve iki farklı anlatıcı tarafından aktarılıyor. Açıkçası ilk kısımda kitabın sonuna bakmamak için zor tuttum kendimi. Kim av, kim avcı, ava giden avlanıyor mu acaba diyerek baya bir merak yaşadım. Her şey aslında bu kadar açık mı, yoksa yazar okuru mu yönlendiriyor bir süre emin olamadım. İkinci yarı çoğunlukla soruların cevaplarını veriyor ama her şey nasıl sonlanacak yine merak konusu. Karakterler, özellikle de Jade, zaman zaman pervasız gelebilir, hatta sinirlendirebilir okuru ama gerçekten böyle insanlar var diye düşünüyorum. Hani hayatta kalma iç güdüsünü evde unutmuş, oynadığı oyunun tehlikesini fark etmeyen karakterler. Evet kitabın bazı noktalarında, özellikle sonlarda bazı gerçek dışı bulduğunuz noktalar olabilir ama tuhaf bir şekilde asla keyfinizi bozmuyor. Biraz kara mizah gibi düşündüm o kısımları ben. Son derece akıcı, biraz gerilim, biraz heyecan, çokça merak içeren bu güzel kitap tavsiyemdir.
2A Numaralı Koltuktaki KızDiana Wilkinson · Sonsuz Kitap Yayınları · 202550 okunma