·364 syf.····Okunma: 03 Ekim 2025 10:42 Evet Kurtar Beni kitabının yorumu ile geldim.Kitaba @ugultulufanus ‘nın dizisini izleyip çok beğenmesiyle başlamak istedim.İlk kitabı okuyup sonra diziyi izlemek istedim.Bu arada diziye puanım 10.Gerek kast gerek oyuncular çok iyiydi bence.Yeni sezonda da kasımda olacakmış ,heyecanla bekliyorum.
Konusu kısaca ,Ruby burslu olarak prestijli bir okul olan Maxton Hall’e geliyor.Amacı Oxford’u kazanmak.Bunun için de zengin öğrencilerin yer aldığı bu okulda göze batmadan eğitimi almak.Bir gün görmemesi gerek bir sırra şahit oluyor.Okulun en havalı ve kibirli öğrencisi James ile yolları kesişiyor.İkilinin nefrette başka dönen hikayesini okuyoruz.
Son zamanlarda o kadar saçma kitaplar okudum ki dizinin de etkisi var kesinlikle ama bir sevdim kitabı.Bir dönem lise hikayeleri çok popülerdi,o zamanlara gittim gibi oldu.James karakterinin çok yanlışları var ama gerçekten berbat bir babanın evladı.Ve ona dayatılan hayat istediği kadar lüks ve güçle dolu olsun,istediği hayat değil.Ruby karakteri de güzeldi ,kendinden emin bir duruşu vardı.Sonlara doğru yaşanan olaylarla farklı bir boyuta girdik ,bakalım kitabı ne zaman çıkacak.Ben dayanamayıp yeni sezonu izlerim gibi geliyor inşallah kitap daha erken çıkar.Yetişkin içerik sahnesi yok denecek kadar azdı.Ben genel olarak sevdim,beklentiyle de alakalı olabilir ama herkesin sever mi bilemiyorum.