2025 94. kitabı
Okunma: 03 Ekim 2025 20:40
İyi akşamlar arkadaşlar sizlere bu gün harika bir psikolojik gerilim kitabıyla geldim . Kitabımız The Kitap Yayınları , yazar @alison.gaylin kaleminden #peşindeyiz kitabı. Bazı kitaplar vardır sizi okurken etkiler acaba bu neden oluyor? Acaba etrafımda da böyle olaylar oldu mu diye sormadan edemezsiniz bu kitap da bende böyle bir etki bıraktı diyebilirim. Kitabınızın konusuna gelince. Meg Russo,eşi Justin,kızları Lily kendi hallerinde kasabada babadan kalan kitabevini işleten bir kadındır. Lily üniversiteyi kazanır ve onu yerleştirmeye giderlerken içinde dazlakların olduğu bir arabanın taciz etmesi sonucu kaza yaparlar ve Justin ölür. Meg ve Lily zor da olsa hayata tutunmaya çalışırken yine izlendilerini düşünmeye başlarlar. Meg tekrar kitabevini işletmeye başlar ve sayfalarına çok korkutan mesajlar gelir ve bu mesajlar Meg için geçmişi sorgulama, araştırma yapması için harekete geçirir ve geçirdikleri kazanın da sebebi onun kafasını iyice karıştırır Lily de hala izlendiğinden emindir. Bu izleyenlerin amacı nedir? Geçirdikleri kaza sadece tatsız bir kazanı yoksa planlı bir cinayet mi? Geçmiş araştırıldıkça kimlerin hangi sırları ortaya çıkacak? Bu soruların cevabını ve daha fazlasını bu harika kitap da bulacaksınız. Şiddetle tavsiye ederim. @alison.gaylin The Kitap Yayınları @iremhattat @seldaca.comments Vuslat teki #neokudum #thekitapyayınları #kitapönerisi #tavsiyekitap #vuslatınkitapkurtları #gerilimkitapları #okudumbitti #kitaplaryolda #heryerdeokuyanlar #instakitap
PeşindeyizAlison Gaylin · The Kitap · 2025128 okunma