AGIR SPOI İÇERİR SONUNU BILE YAZDIM
Konu olarak tatlı güzel bir kitaptı Oğuz ve Süveyda nin aşkının bitmemesi birbirlerine ilk gördükleri anda tutulması çok tatlıydı kitap uzun olmamasına rağmen çok geç bitirdim o yüzden değişik hissediyorum kitapta aynı zamanda yan karakter Ceyda ve Eser'in hikayesi anlatiliyordu ben Ceyda ya çok kızdım aşklari için savaşmak yerine Eseri terk edip 4 yil sonra geri dönmesine çok kicik oldum ayni zamanda Eser ne kadsr kirgin olsa da onu hala seviyordu .Ben Eser'in Ceyda 'yi unutup başkası ile mutlu olmasını isterdim çünkü Ceyda Eser'i hak etmiyor aşk için savaşılmalı kaçmamalı. Evet Ceyda nin pisikojik sorunları vardı ama Eser ile kalıp savaşmak yerine korkak gibi kaçtı. Smut sahneler vardır ona göre okuyun
Kitabın konusuna gelecek olursak ; Süveyda adındaki kız karakterimiz babası vefat ettikten sonra annesi bir pavyonda çalışmaya başlar ve oradaki güvenlik görevlisi ve ilişkisi olur güvenlik görevlisi bir süre sonra Süveyda'yı görür ve ona göz koyar . Bir gece Süveyda'nın annesi pavyonda çalışıyorken adam süveyda'ya saldırır o sırada Süveyda'nın annesi gelir ama her şeyi Süveyda'nın üstüne yıkar sevdiği adamı ayarttığını düşünür o yüzden adamın silahını alarak Süveyda'yı öldürmeye çalışır Tabii adam araya girer Süveyda oradan kaçar .O karışıklıkta Süveyda 'nın annesi vurulur ve ölür Süveyda o gece hemen Ankara'ya gider Bir otelde kalır aynı zamanda kendine iş aynı iş aramaya başlar bir parkta oturur ve ben başa döndüğü için bayılmak üzeredir ve yanına Nazlı adındaki bir kız gelir Nazlı Süveyda'ya yardım eder ve çalıştığı Kitapçı dükkanında ona iş verir Nazlı ve Süveyda 'ya çok alışır ve bağlanıra
Bir gün Süveyda çalışırken içeri bir erkek girer Süveyda onu ilk başta müşteri sanar ona kitap satar ve sonra Nazlı gelip onu görünce kafenin sahibi olduğunu ve abisi olduğunu söyler. Birbirlerini ilk gördükleri anda çok etkilenmişlerdir aynı zamanda Oğuz'un bir şirketi vardır orada çalışıyordur Oğuz Gide gele Süveyda 'dan çok etkileniyordur ve zamanla ona aşık olur ileride okudukça bazı olaylar oluyor. Mesela Süveda'nın annesinin üvey olduğunu öğreniyoruz annesinin sevgilisinin Süveyda 'nın peşine düştüğünü görüyorsunuz adam Süveyda'ya mesaj atıyor Süveyda Nazlı'yı ve diğerleri tehlikeye atmamak için o gece evden kaçmayı düşünüyor ama Oğuz buna engel oluyor çünkü Süveyda 'nın başına gelen olayları biliyor birilerinden kaçtığını biliyor bilmesinin sebebi de aynı zamanda Oğuz' un bir istihbaratçı olması Bu yüzden Süveyda ilk işe başladığı zamanlarda kız kardeşini korumak amaçlı onu araştırmış başina gelenleri öğrenmiş bir süre sonra Süveyda değişik davranınca ters gidenler şeyler olduğunu görüp Onun telefonu dinletmiş ve olayları öğrenmiş sonradan öğreniyoruz ki Aslında bu adamın arkasından başka biri var Annesi kızının sevgilisinin borçları için büyük bir mafyaya satmış mafya Süveyda'yı kaçırıyor çünkü hastalıkta derecede aşık olmuş Tabii Oğuz onu kurtarıyor arada olaylar oluyor kıskanclik olayları falan en son Oğuz ve Süveyda evleniyorlar bir kızları oluyor isimlerin Işık koyuyorlar kitap mutlu sonla bitiyor