2025 33. kitabı
Çift karakter bakış açısıyla yazılan romantizm kadar aksiyonun da ön planda olduğu güzel bir romandı. Puanımdan da anlaşılacağı üzere çok beğendim. Leo ve Lily yaşlarına uygun davranan, mantıklı bir çiftti. Arka kapakta bahsedilen, geçmişte yaşanılan ayrılığı nasıl bir temele oturtup iki karakteri de haklı bulmamızı sağlayacaklarını merak ediyordum ve yazarlar çoğu kitapta başarılamayan iki karakterin de haklı olduğu bir ayrılık yazmayı başarmışlar. Benim açımdan bu büyük bir artı oldu. Bilirsiniz çoğu romanda eften püften bir sebepten ötürü karakterler ayrılır ve ya birini ya da ikisini bu durumdan ötürü sevemeyiz. Bunda öyle bir şey olmadı. Macera kısmına gelecek olursam sadece arka kapak yazısında bahsetmek için karaladıkları bir kaç cümleden ibaret olmamış. Karakterlerimiz uzun ve hikayeye uygun, güzel bir maceraya atılıyorlar. Okurken hiç sıkılmadım aksine eğlendim. Aynı zamanda karakterlerin her bulmacayı çözdüğüne de inandım çünkü karakterler gerçekten akıllılardı. Akıllı gibi yazılmaya çalışılan sığ kişiler değillerdi. Kitabın tamamında bir macera ve romantizm var. Yan karakterler de dahil olmak üzere herkes güzel ve kişilikli yazılmıştı. Eh güzel de bir finale bağlanınca ne olsun bana da beğenmek düştü. Eğer okuyup okumamak konusunda tereddütteyseniz ve zevkiniz benimkine benziyorsa çok bekletmeden okuyun derim. Buraya kadar okuduğunuz için teşekkür ederim. Okuyacaklara da keyifli okumalar dilerim.
Vahşi KalplerChristina Lauren · Yabancı Yayınları · 2024125 okunma