2025 303. kitabı
Okunma: 05 Ekim 2025 19:12
Yazarı çok seviyorum.Genç yetişkin tarzı da sevdiğim bir tarz olduğu için yeni kitap çıkaracağını öğrendiğimde bayağı heveslenmiştim ama diğer kitaplarının yanında sönük kalmış diyebilirim. Lex ve Stevie bir gün Lex’in kırmızı ışıkta geçmesi sonucu Stevie’ye çarpması ile tanışırlar.İlk görüşte birbirlerinden hiç hoşlanmayan ikili,okul müzikalinde başrol olarak seçilirler ve birlikte daha çok vakit geçirdikçe ,aşık olmaya başlarlar. Stevie karakterini,Lex’e göre daha çok sevdim.Lex o kadar silik ve pasif bir karakterdi ki bazı yerlerde deli oldum. Spoiler!!!!!!!!!!!!! Yani çok travmatik bir çocukluk yaşamışsın anladık da insan sevdiği kadını da böyle ezdirmez.Hem senin için yalan söyledi.Hem bir sürü fedakarlık yaptı.Sen annenin yanında kızı ne hale düşürdün.Zaten gözümden düşmüştü ama o sahnelerde tamamen bitti.Sonradan toparlamaya çalıştı ama olmadı. Spoiler bitti!!! Lex’e kinimi kustuktan sonra diyeceğim şu ki travmalar altından kalkamayan ve yetersiz kalan erkek karakter dolayısıyla harcanan bu kitaba puanımı üzülerek düşük veriyorum.Yoksa yazarın kalemine ve kitabın sürükleyiciliğine lafım yok.Dram ve yazarı sevenlere tavsiye ederim.Ama bu kitaptan başlamayın.Bir June First veya The Wrong Heart çok daha doğru seçimler olacaktır. Puanım 6
Dream OnJennifer Hartmann · Bloom Books · 20252 okunma