Offf #aşkınnurkarataş kalemine bir kere daha hayran kaldım! Gerçekten o kadar muazzam bir kalemi var ki
Yazdığı kurgularında size hissiyatı muazzam bir şekilde geçiriyor. Karakterle aynı şeyleri hissediyorsunuz resmen
#hırçın kitabımız Araf serisinin ilk kitabı ve ben devam kitaplarına da kavuşmayı bekliyorum. Aslında seri tamamlandı diye biliyorum sadece yeni basılmış hallerini bekliyorum ben
Luz, hem annesi hemde aşık olduğu sevgilisinin uyuşturucu bağımlılığına daha fazla dayanamayıp katlanamayarak onları terk ediyor. Aslında sevgilisinin onu aldatması üzerine daha fazla kendisini kullandırmak istemeyerek hayranı olduğu tel yaşam gayesi olan ve hayatını adadığı Rock müziğini yapmak istiyor aynı zamanda kendisi bir söz yazarı.
Tam da bu sırada karşısına Araf isimli Rock müzik grubundan Orlanda çıkıyor.
Grubun hem söz yazarı hemde solisti olan Luke, yakın bir zaman da yaşadığı ayrılıktan dolayı kendisini yazmaya veremez bu sebeple de Araf grubu eski ününü geri kazanmak zorunda ve bu da Luz'un sesi ve bestelerine bağlı ama gelin görün ki bu duruma Luke bir hayli karşı çıkar.
Sebebi ise istemsizce de olsa ona karşı duyduğu çekim.
Luz, onlara bestelerini vermeyi kabul eder tabi onun da bazı şartları var. Öncelikle kalacak yer ve hayalini kurduğu sahne gibi
Bu şartları grubun diğer üyeleri kabul ederken, Luke King itiraz etse de Luz ile birlikte aynı evde yaşamaya başlarlar.
Eee ateşle barut yan yana durur mu misali her şey değişmeye başlar bile
Öncelikle kitabın yetişkin içerikli olduğunu belirtmek istiyorum. Bunu bilerek türü sevenler okusun. Onun dışında ben bayıldım. Luke her ne kadar inatçı ve yaşadığı ayrılık sonrası depresif bir halde olsa da Luz ona bence iyi gelecek.
Ben ikinci kitabı okumak istiyorum hemde en acilinden!