Biliyorsunuz, geçenlerde 1000Kitap’ta platformun ciddiyetine yakışmayan (itiraf, ekran görüntüsü, ilan-ı aşk gibi) paylaşımların çoğaldığını ve sürekli karşıma çıkmasından duyduğum rahatsızlığı dile getiren bir ileti paylaşmıştım. Bu konuda bir gelişme olmadı; sistem düzelmedi ve yönetimden de herhangi bir geri dönüş almadım. Normalde yaklaşık 650 beğeni alan ve 30 bin kişiye ulaşan bu ileti, şu an 90 beğeni ve 3 bin erişim seviyesine düşmüş görünüyor. Üstelik bu durum sadece o iletide mevcut. Bunun sistemsel bir hata mı yoksa bilinçli bir müdahale mi olduğu takdirini size bırakıyorum. Hesabımla ilgili olası bir durum yaşanırsa dönmeyi düşünmüyorum. Şimdiden kendinize iyi bakın. Platform bu kadar özünden kopmuşken sisteme değil bana müdahale ediliyorsa kullanmanın da anlamı kalmamış demektir.
Alıntı
3.897 Gösterim
Sanırım etkileşim sayıları da dibe vurdu.
Normal hızlı yükselirken kimse görmüyor bile…
Bu yorum görüntülenemiyor
Bu problemlere ben de katılıyorum hocam, 2018'li yıllardan beri bu platformdayım bu ikinci açtığım hesabım ama ne yazık ki geldiğime tekrar pişmanlık duymaya başladım çünkü platform amacından sıyrılmaya başladı, olur olmadık insanlar dahi platformda etkin, amacına uygun kullanmayan müstehcen hesaplar dahi açılmış bir durumda, kullanıcı engellemek veya mesaj bölümünü kapatmak zorunda kalmaktan çok sıkılmaya başladım özellikle bir kütüphaneci olarak. Maalesef uygulamaya yakışmayan durumlar bunlar kaldı ki dediğiniz gibi etkileşimler fazlasıyla düşmeye başladı asla akışta olamıyorum derdim de bu değil ama istenilen kitleye de ulaşmadıktan sonra yine kendime okumaya buradan çıkarak da devam edebiliriz en nihayetinde. Bu duruma üzülüyorum ne yazık ki.
Umarım düzelir demekten başka birşey diyemiyorum.
Sistemsel hataya inanmıyorum heleki böyle yapay zekanın her alanda ilerlemiş olduğu bi çağda. . "Uygulamalarla" aynı fikirde değilsen onların istedikleri şeyleri vermiyorsan ve bir de eleştiriyorsan maalesef blokluyorlar. Her mecrada var sanırım.
İnsana değerin gün gün yitirildiği bir çağa denk geldik o da bizim şansımız
1 yanıtı göster
Artık kitaplardan ziyade etkileşim önemli bu uygulamayı da popüler kültüre kurban edeceğiz anlaşılan.
Maalesef öyle gözüküyor.