2025 101. kitabı
Merhaba arkadaşlar bu sefer sizlere seri kitapla geldim. Serimiz @perseusyayinevi 'nden #içimizdekilabirent serisi. Serinin ilk kitabı #zihninkıyısında dan basetmek istiyorum. Üniversite de psikoloji bölümü öğrencisi Erim okuldan atılan bir profesörle birlikte bilinmeyen bir yolculuğa çıkar, ama bu yolculuk hocanın planladığı gibi olmaz ve inanılmaz maceralara sebep olur. İstanbul'un arka sokaklarından başlayan yolculuk Peru'nun gölgeli sırtlarına dayanan bu yolculuk eğitim gibi başlayan yolculuğun bambaşka bir yöne gitmesine neden olur. "Bazen bir başkasının zihnine inmek için önce kendi karanlığından geçmen gerekir " Serinin ikinci kitabı #zihninötesinde de macera devam ediyor. Erim artık bazı şeyleri çözmüş bazı yolları keşfetmiştir. Geçmiş ve gelecek acaba bunlar rüya mı? gerçek mi? Erim ve hocası artık bazı şeyleri çözmüştür ve bazı güzel şeylere sebep olmuştur. Zihin uyanmak ister, ama beden asla yalan söylemez. Bilinç katman katman soyulurken, geriye kalan tek şey o sorudur: Uyanmaya cesaretin var mı? Peki sizin uyanmaya cesaretiniz var mı ? Bu güzel seriyi tavsiye ederim. @perseusyayinevi Aylin Karadamak #perseusyayınevi #neokudum #okudumbitti #yorumzamanı #tavsiyekitap #vuslatınkitapkurtları #instakitap #instakitapyorumu
İçimizdeki Labirent 1Ali Nihat Şensan · Perseus Yayınevi · 20254 okunma