2025 31. kitabı
#KırıldımAmaİyileşiyorum "Bütün çiçekleri kesebilirler ama baharın gelmesini engelleyemezler." Merhaba kitap severler bugün size kinsun 'un kaleminden çıkan ve kırıldığımız yerlerden kendimizle tekrardan tanışmamıza vesile olacak bir eser ile geldim. Kitabımız dağıldığımız yerleri görmemizle başlayıp, geçmişin yüklerinden arınıp kendimize gelerek kırgınlıklarımızdan güç almamızı ve yeniden parlamamızı örneklerle açıklayan beş bölümden oluşmaktadır. Eserin en sevdiğim yanı sanırım bölüm sonlarında verilen kendine sor kısımlarıydı. Bazen kendimize karşı cevapları geçiyorum sorularda bile dürüst olamıyoruz. Ayrıca en anlamlı bulduğum nokta ise herkese karşı empati yaparken kendimize karşı yapmamamız oldu. İnsan duyguların, olayların içindeyken durumu tam kavrayamıyor ve bocalamalar yaşayabiliyor. Kitap bu noktada bizi tarafsız eden durumu, düşünceyi sanki başkasına ait bir şeymiş gibi düşünmemizi öneriyor. Bu fikir bana farklı bir kapı araladı. Keşke'yi bırakmak ve kendini yeniden tanımlamak için adımlar vermesi de hoşuma giden kısımlardandı. Yazarın kalemi ile tanışma eserim oldu ve okunup kaldırmaktan ziyade ara sıra bakıp kendine hatırlatmalar yapılması gerekilen bir eser olduğunu düşünüyorum. #engelsizokurlaokuyoruz #türkromanı #kinsun
Kırıldım Ama İyileşiyorumKinsun · Destek Yayınları · 2025192 okunma