2025 78. kitabı
Daha ikinci kitap bitince bir sonraki bizi süründürecek diyordum seneler önce maşallah geç de olsa yanılmıyoruz... Yorum spoiler içerebilir! Çok karmaşık hislerin içindeyim. Her şeyin tam istediğim gibi ilerlemesi beni şaşırttı. Özgür artık duygularının farkında ve bunu söylüyor! Ama bu sefer Yosun'un içinde bir boşluk var. Ve peşlerinde belalar var tabiki onlardan kaçıyorlar. İki karkaterin de travmaları ve acıları var zor hayatta kalıyorlar ve birlikteler. Acıları olanlar birbirini anlar ve yaralarını sarar klişesini boşverin. Burda öyle olmuyor pek... Yosun kitabın ortalarında bir kayıp daha veriyor ve sonunda aklı başına geliyor ve kendisi için sonunda bencil davranıp adamı ardında bırakıyor. Aşırı beklemediğim ve gurur duyduğum bir kısımdı. Biz üç kitaptır anladık Özgür'den de olmazdı ama keşke bu kayıbı adama söyleseydik... Tek puan kırdığım yer Özgür'ün bu ayrılıktan hızlı sıyrılıp planına odaklanmasıydı. Ulan önceki kitapta bir kitap boyunca Yosunun acısını okumuştuk bana mı tuhaf geldi. Ayrıca kadın terk ettikten sonraki olaylar, adamın hayatını anlatmak için buluştuğu kişi vs oralar... Kızamıyorum ds ama ne bilim kırıldık be. Ya iyileşip kavuşun ya da size iyi gelecek kişilerle olun dedirttiler. Neyse ben kitao boyunca Anıl ve Bay K'ya odaklıydım. Ben shipledim ve oldu. Bu enerji ve uyum harcanırsa soluğu yazarın kapısında alabilirim... Genel olarak beni mahvetti kitap yine muallakta bıraktı yazar 4 için yalvaralım diye jddjd 4,5/5
Kirli Peri MasalıBüşra Yılmaz · Epsilon Yayınları · 2025133 okunma