Puan vermedi·130 syf.····Okunma: 07 Ekim 2025 23:36 Mustafa Ulusoy yine insan ruhunun en derin koridorlarında dolaştırıyor bizi. Ay terapisi bir roman gibi okunuyor ama her satırında psikolojiyle, felsefeyle ve insanın varoluş sancısıyla iç içe bir terapi süreci hissediliyor.
Kitapta, hayatın içindeki acıların aslında bir “iyileşme” çağrısı olduğunu, insanın her kırılışında yeniden doğabileceğini fark ediyorsun. Mustafa Ulusoy, kelimeleriyle insana dokunuyor; acıyı inkâr etmek yerine onunla yüzleşmeyi, karanlığa bakmayı ama orada kaybolmamayı öğretiyor. Bazı cümleleri ise sanki bir psikoloğun değil de kalbiyle konuşan bir dostun nasihati gibi:İyileşmek bazen hiçbir şey yapmadan, sadece kalbine dokunarak olur.Kitabın her bölümünde içsel bir yolculuğa çıkıyorsun. Özellikle kendi iç hesaplaşmalarını yaşayan, kalbi yorgun ama umudunu kaybetmemiş herkes için bu kitap bir ışık gibi. Ay, nasıl gecenin karanlığında bile ışığını esirgemezse; bu kitap da insanın en karanlık zamanlarında içsel bir aydınlık sunuyor.