Puan vermedi·480 syf.····Okunma: 03 Ekim 2025 00:00 Çizgi İhlali ~ Sude B.
Topla buluştuğu ilk andan beri spora aşıktı Gökalp. 14 yaşındayken onu keşfeden bir aile dostu, yerinin ligdeki bir takım olması gerektiğini söyleyerek onun hayatına dokunuyor. İlk kez milli takıma çağrıldığında 19, adını tüm ülke duyduğunda yirmili yaşların başındaydı. Şimdi ise milli takımın kaptanı, 11 numara Gökalp Erdem’di.
Alara ise takımın antrenörü ve Gökalp’in hocası Melih’in kızıydı. Başta babasının çalıştırdığı bir arkadaşıydı Gökalp. Sonra ise aşık olduğu çocuk haline gelmişti ama tabii ki bundan Gökalp’in haberi yoktu.
Platonik aşık kadın karakterle başlayan kitapları inanılmaz seviyorum. Alara’nın arkadaş olduğu ama aynı zamanda aşık olduğu çocuğa mesaj atmaktan bile çekinmesi sanki herkesin her şeyi anlayacakmış gibi düşünmesi o kadar gerçekti ki…
Kızımız yeni aldığı hattıyla tam da Gökalp’in stres dolu olduğu bir anda gerginliğini unutturmak ve ona kim olduğunu hatırlatmak için mesaj atıyor. Onu motive eden gizemli mesajların sahibi kimdi?
HarikaydıArkadaş olan ikilinin birbirleri hakkında düşündükleri, tatlı flörtleşmeler ve Gökalp’in Alara’yı biraz çileden çıkarıp sonra bebek gibi davranmasına bayıldım.
Yazarın karakterleri bana bebek gibi hissettiriyor. Duyguları kabullenme kısımları, tatlı flörtleşmeler yüzümde aşırı tatlı bir tebessüm oluşturdu. Sahneleri “yaaaa” modunda okudum.
Alara’nın Fenerbahçeli kaptana aslan parçası demesi de mükemmeldi mesela Alara’nın top korkusu, o korkunun sebebi de çözümü de harika detaylardı. Bu çift hem çok masumdu hem de çok yüksek enerji barındırıyordu.
Piyano sahnesi mesela inanılmaz güzeldi, asla unutamayacağım. Tuğçe ve Tayfun ikilisi, ailelerinin dostlukları, Tuğçe ve Alara dostluğu gibi detaylara bayıldım. Sınandıkları şeyler ve birbirlerine olan destekleriyle mükemmel bir kitaptı. Tek kitaplık harika bir spor romantizmi arıyorsanız kesinlikle doğru yerdesiniz!
“Doğru,” dedi gözlerime bakarak. “Yakmıştın beni.” Kafasını eğerek karnının üzerinde gezinen parmaklarıma baktı. “Hâlâ yakıyorsun beni.”
“Gerçek anlamından bahsettiğimizi sanıyordum.”
“İkisini de aynı anda yapıyorsun. İnan hiç fark etmiyor.”