2025 79. kitabı
Felix'in annesi yüzünden bir laneti var ve bu tüm imparatorluğunu etkileyen bir lanet. Bu yüzden ülkesi kışa mahkûm yaşıyor. Doğum oranı hiç yok ve ekin yetiştirmekte zorlu. Sefalet içinde yaşıyorlar. Sonra bir gün aynadaki kâhin bu laneti bozacak kişi olarak Arabella'yi gösteriyor. Kahin ilk defa bir yol göstermiştir o yüzden tabiki başka şansları yoktur. Felix kızla evlenip getiriyor ülkesine. Kızın sevdiği bir adam var ve buna rağmen adamın zorla onunla evlenmesi yüzünden bir süre birbirlerine tersler. Zaman geçtikçe kadın adamsı tanımaya basliyor, ülkenin sefaketini görüyor ve yardım etmeyi kabul ediyor. Bu arada kadının da bir laneti var. Ateş... Kışa mahkûm olan ülke için nimet jdjdj Sonra birbirlerine aşık olmaya basladiklari zaman aynasaki kâhin bu sefer kadının felaket olacağını söylüyor jdjdj O yüzden Felix onu geri yolluyor. Bu zaman içerisinde bizim kız baba ocağını alt üst ediyor feci bir şey haline geliyor. Kocası tarafından eğitildi tabii kendisinden çok çektiği babasini havada sallandırıyor ve tahttan indiriyor tek başına... Bu sahneler süpriz oldu ama aşırı iyilerdi. Bir erkeğe ihtiyaç duymadan kendini başına güçleriyle bunları yapması hoşuma gitti. Aşkları da, adamın güzel söleri de benim içimi eritti. Yer yer kadının önceki aşkı dramı baysa da enfes bir okuma oldu benim için. Maura romcomu bırak fantasikten devam et lütfen 5/5
A Curse of Shadows and IceCatharina Maura · Ichara Publishing · 20225 okunma