2025 77. kitabı
Okunma: 11 Ekim 2025 18:13
İçsel dönüş, farkındalık, kişisel gelişim konuları harika ele alınmış. Musevilerin yıllardır süre gelen çektikleri acıları sıkıntıları da içinde barındıran çok güzel bir kitap. Ön yargılı davranmayın derim iyi ki okudum diyeceğiniz türden. Bazen kendinizi bulacağınız bazen başka açılardan da bakmamız geren konuların farkındalığını bize gösteriyor.Akillara kazınanı silmek kolay iş değildir. Önyargı ve yerleşik yanlış bilgiyi değiştirmek zordur. İnsan kemiklerinden vazolar yapmak, insan yağından sabun üretmek ve bundan dolayı en ufak bir vicdan azabı duymamak... Bunlar nasıl insanlardı? Yapanlar izleyenler vardı. Görenler ve duyanlar sorumlu değil mi? Aslında musevilerin dinlerine ne kadar bağlı Allah için ibadetlerini nasıl kusursuz yapıyorlar çok güzel anlatmış,mesela Museviler domuz eti yemiyorlar onlara haram. İbadet ederken telefon taşımıyorlar . Bence okunması gereken bir kitap. İbadet etmek için geldiğim bu mekanda neden hayatım tehlikede ? Neden insan dua eden birisine zarar vermek ister? Savunmasız kişilere saldırmak, onları bombalamak veya makineli tüfekle öldürmeye çalışmak hangi inanca uyar?
Vakitsiz KaybedenlerEddi Anter · Destek Yayınevi · 201779 okunma