Yeni akım başladı: Masa başı sohbeti
Az önce aklıma düştü, acaba takipçilerimle (sınırlı sayıdaki ehhehe) oturup bir masa başı kitap sohbeti yapsak nasıl olurdu? Neler konuşulur, hangi konular açılır, neler neler dillenirdi acaba. Hadi hayali bir masa başı sohbet kurgusu yapalım dedim, belki bakarsın akım olur :P Masamız sınırlı tabi ki, yapacak bir şey yok. Ben dahil 8 kişilik bir masa. Buyurun; AydıNAydıN MaeglinMaeglin Aylin BüyüksavaşAylin Büyüksavaş @u_may MithrandirMithrandir Büyük Büyük DalipBüyük Büyük Dalip ferhat aydoğduferhat aydoğdu Büyük bir ihtimal, fantastik kurgu edebiyatı konuşulurdu masada. Bir çok yazar övülür, bir kaç yazar dövülür, son dönem Türkçe Fantastik Kurgu edebiyatının örnekleri tartışılır, yakın zamanda frp (fantastic role play) oynamak için sözleşilir ama asla buluşulmazdı. Eheheh. Sizin hayali masanızda kimler var? Kimlerle hangi yazarları çekiştiriyor, hangi kitapları gömüyorsunuz? Ehehehe. :) Hadi bakalım. :)
2.235 Gösterim
Ahahaha kesinlikle oturulup bir forgotten realms sohbeti dönerdi. Muhtemelen Zaman Çarkı okumanız için sizin darlamamdan ötürü benden bıkardınız 😄 Güzel bir tema ama özellikle frp sözleşilip oynanmaması beni benden aldı :D Bir de aramızda lavta/flüt/gitar tarzı şeyler oldu mu tamamdır. Arkada faun çalardı biri de bize Andrei Krylov konseri verirdi 😄👌
Zaman çarkı için darlamak yerine dünyanın gözü cildiyle kafama 3-5 defa vurmanız muhtemel. Drizzt mi Artemis mi döver, Cadderly mi elminster mi alır, wulfgar aynı anda kaç orc bayıltır sorularının cevapları bulunamadan sabahı ederdik sanırım 🤣 epik/senfonik şarkılarla başlanır, ilerleyen saatlerde "dur bak ne acicam" diye playlist çorba edilir. Gözümde canlandı valla 🤣
20 yanıtı göster
Ejderha Mızrağı, Ölüm Kapısı Serisi ve Fırtına Işığı Arşivi' ni de ortaya sermeden olmazdı bence. Zaman Çarkı zaten konuşulduğu ve göz önünde olduğu için onu eklemeye gerek görmüyorum😂 Fantastik sohbetin dibine vurana, beyinlerdeki tüm oksijen tükenene kadar bütün epik kitaplar gözden geçirilirdi.
Bu yorum görüntülenemiyor
Drizzt aşağı Drizzt yukarı öve öve bitiremezdik bizim drowu ahahahah. Muhtemelen güzel sohbetin ardından ben de eksik kalan kitapları tamamlamak için sağlam bi pazarlığa girişirdim.😬
Yüzüğü mordor'a kartallarla niye götürmediler 😂😂
Aslında harika bir fikir ve ihtiyacımızda olan bir etkinlik, her sıkı okuyucunun okuduklarını paylaşma hissi yüksektir ve paylaşım yapacağı kitle kendisi gibi okuma türüne sahip okuyuculardır :) Bunu yaptığım bir kişi var arada görüşürüz ve fantastik dışında bişey konuşmayız… Bazende kitap almaya gelenlerin içinde fantastik ve bilimkurgu fanları çıkar uzun uzun laflarız… İnsanın kendi türünden bir yaratıkla etkileşime ihtiyacı oluyor 😄 Keyifli harika sohbetler oluyor ama dediğin gibi buluşmalar genelde öteleniyor sallanıyor…