2025 96. kitabı
Okunma: 12 Ekim 2025 22:05
Öncelikle Selamlarrrrr Yazardan okuduğum ikinci texting kurgu. Bu kitabın Safir ve Milas'tan farkı sayfa sayısını belli bir yere kadar okuyup daha sonra diğer kitaptan devam ederek ilerlemesi. Kısaca bir İzmarit' ten bir Kibrit'ten okuma yaparak ilerletiyoruz. İlk başta bir tık zorlandım daha önce hiç bu tarz bir okuma yapmamıştım çünkü. Ama bir yerden sonra alışınca daha kolay oldu okuması benim için. Ve gerçekten daha önce tatmadığım bir okuma tarzı olduğu için farklı bir lezzet bıraktı bende. Şimdi ilk cümlemin başında bahsettiğim gibi bu kitap tamamen texting. Okuması inanılmaz keyifli bu tür kitapları ki ben çok ön yargılıydım bu türde okuma yapmaya ama bayıla bayıla okudum. Bunda yazarın da kaleminin etkisi olduğunu düşünüyorum. Ciddi anlamda dramda üstüne tanımayacağım yazarlardan biri. Kurguyu öyle bir şekillendiriyor ki nutkunuz tutuluyor. Genel kurgudan kibrit için yaptığım yorumda bahsedeceğim ama şunu bilmeniz gerekiyor ki önce bunu sonra onu okuyayım yapamazsınız Çünkü bunda bazı konuşmalar eksik diğer kitapta tam hali mevcut o yüzden anlayamamazlık yaşayabilirsiniz. Diğer baskılarından hariç yeni baskının içinde 3 özel bölüm mevcut bu kısımlar bana umut aşıladı çünkü mutsuz bir son okuduk. Sonunu biliyordum, sarsılacağımı da biliyordum ama bir yandan da beni yorgun hissettirdi kitabımız. Bu yorgunluk bir tık muhtemelen karakterlerin ruh halinin yorgunluğuydu ve bana sirayet ettiğini düşünüyorum okurken. Ruhsal olarak sarsıcı bir okumaya hazırsanız eğer okumanızı tavsiye ederim çünkü çok ağır içindeki şeyler. İlgisini Çekenlere Şimdiden Keyifli Okumalar Dilerim
İzmaritCemal Latifoğlu · Athica Yayınları · 2025911 okunma