Lina çocukluk arkadaşı olan Güney ile ailelerinin yakıştırması üzerine görüşüyordu. Güney’e aşık falan değildi ve henüz evlilik teklifini kabul etmemişti ama herkes onlara nişanlı gözüyle bakıyordu. İkisinin evlilikleri babalarının da şirket evliliği yapmasına sebep olacaktı.
Pars’ın intikamını alacağı gün nihayet gelmişti. Canını yakan, sevdiği kadını elinden alan Güney’in de canının yanma zamanı gelmişti. Aynı acıyı ona da yaşatacak sevdiği kadını elinden alacaktı. Lina ve Güney’in birlikte gittikleri gece kulübüne Pars’ta gitmişti. Bir kere gördüğü ve etkilendiği adamı kulüpte tekrar karşısında gören Lina, bunun tesadüf olduğunu düşünse de bir süre sonra ensesinde ki acıyla gözlerini açtığında, hayatının şokuyla karşılaşacaktı. Pars, arkadaşları Çınar ve Aslan sayesinde Lina’yı kaçırma planını kusursuz bir şekilde tamamlıyor. Geriye tek bir şey kalıyordu. 6 ay sürecek sahte evliliklerinin, herkes tarafından gerçek olduğunu ve böylece Güney’in de sevdiği kadın tarafından aldatıldığını düşünmesi.
Lina ailesiyle tehdit edilince, Pars’ın isteklerine boyun eğmek zorunda kalır. Tabi ki sinirlenince ağzı fena halde bozulan bu kızımız, Pars’a yapacaklarından da söyleyeceklerinden de geri kalmıyor
Aynı evde yaşamaya başlayan ikili çok geçmeden birbirinden etkilenmeye başlar. Aşık Pars, Lina’ya karşı kötü adam olma rolünü artık beceremez. Pars gardını düşürdükçe, Lina onun aslında iyi biri olduğunu düşünür. Günden güne birbirlerine daha da çok çekilirler ve artık buna karşı koymak ikisi içinde imkansızdır. Çiçeği burnunda olan bu aşıkların evlilikleri başta yalan ile başlasa da artık gerçeğe dönüşmüştür.
Lina ve Pars o kadar güzel bir çift oldular ki size anlatamam Kitabın başında Lina Stockholm duygusuna kapılıyor. O sıralarda kendi iç konuşmaları falan çok iyiydi Kitap boyunca bu ikilinin sınanmadığı sınav kalmadı. Pars’ın uğruna Lina’yı kaçırdığı eski sevgilisi Alev’i, kitabın başından beri merak etmiştim. Yaptığı bazı şeyleri doğru bulmasamda ona gerçekten çok üzüldüğümü söylemek isterim Güney’in içinden resmen şeytan çıktı Oyunları, entrikaları asla bitmedi.
(Hayır biliyorsun kız seni sevmiyor. Sen hala neyin peşindesin) Pars’ın yakın arkadaşları Çınar ve Aslan kitaba ayrı renk katmıştı. Zaten serinin devam kitaplarında ikisinin hikayesini okuyacağız. Lina’nın kız kardeşi Hüma her konuda koşulsuz ablasının yanında oluyor. Abla kardeş ilişkileri mükemmeldi Ben bu ikiliyi çok sevdim
Günaha davet karakter serisinin ilk kitabı olan tatlı esaret, sizi duygudan duyguya sürükleyerek koşulsuz sevginin,sadakatin içinize işlenmesine sebep olacaktır Okuyun, okutun