Sevgi, kalpte zamanla yeşerir. Başlangıç noktası, kalbi açmaktır. Fakat riskli bir yanı vardır ki acıyı da beraberinde getirir. Çünkü insan sevgiyi kaybetmek istemez. Her kayıp her kalp kırıklığı aynı zamanda tarifsiz bir hüzün demektir.
Peki her şeye rağmen sevginin getirdiği güzellikleri tatmak istemez mi canlılar? Sevmek, en güzel anıları biriktirmektir. Dans etmektir, şarkı söylemek, hikayeler anlatmak, paylaşmak, sımsıkı sarılmak ve tabiki umut etmek... Hayata anlam katan her şey sevgide saklıdır.
Özenle yapılmış, porselen bir tavşan olan Edward, yıllar süren hayat yolculuğunda tüm bunları öğreniyor. Bu yolculukta ona eşlik etmek muazzam bir deneyim. #katedicamillo nun bu güzel eseri, o 'yaş' sız klasiklerden birisi. Hayatınızın hangi döneminde okursanız okuyun size fısıldayacağı çok şey var.
Siz de zaman zaman hisseder misiniz bilmiyorum; bazı kitapların müziği vardır. Okurken arka planda bir melodi duyarsınız. İşte bu kitabın da öyle bir sihri var. Sevgiyi, tatlı bir hüznü, bazen kalp kırıklığını bazen kahkahaları ve çokça umudu anlatan bir müzik eşlik ediyor zihninizde. Ciltli baskısı, çizimleri çok özenli, tam bir koleksiyon eseri, tavsiyemdir.