𓃦✦𝄞
8 +1'leme
8bin Gösterim
Kötü dönemden geçen biri benden tavsiye istedi ama ben geceleri ağlayıp gündüzleri herkese mutlu neşeli görünmeyi biliyorumm..
Namaza başladığımdan beri sürekli tekrar ettiği bir duam var Allahım gönlümdekini hakkımda hayırlı eyle , hakkımda hayırlı eylediğini de gönlüme razı eyle diye. Bu güne kadar birçok şey yaşadım ve toparlanmam çok zaman alsa da her zaman neyin neden olduğunu çok şükür gördüm. Birilerinin hayatımdan çıkmasına zamanında çok üzülüyor iken sonradan o kişi hakkında gördüklerim ve kurtulmuşluk hissi bir nebze de olsa rahatlatıyo. Ben bi zamanlar birini dualarıma katarken hakkımda hayırlısıysa olsun demeye korkuyordum ya o değilse diye hep hayırlısıyla nasibim et onu diye dua ediyordum, sonrasında bu kalbi ona ısıtan onun yaptıklarını göstererek öyle bir soğuttu ki aklıma gelince bile kendime ve zamanıma üzülüyorumi Demem o ki aslında dualarınızı her zaman hayırlısı ne ise o olsun şeklinde yapın.
Ben seni severken içim yandı, sen bensiz ısındın
Arkadaslar yarin kimya sinavi varmis bi sela lütfn
Neden bilmiyorum ama kıpkırmızı oldum yüzüm yanıyo ellerim buz gibi
2024 e travma yılı deyip en büyük dersi 2025 te alınca..
Her firsatta dalga gectigim kankam en azindan ben birinde takili kalmiyorum dedi (yutkunamadim)