İlk kitabı hatırlasam da ikinci kitabı kompile unutmuşum o yüzden ilk defa okuyormuş gibi heyecanla okudum. Ki değişen tekrar yazılan kısımlar vardır. Kitabın çeyreğinden sonra Aron'ın zehirlenmesi sebebyiyle Mana ve iki fedayisinin çözüm arayışını okuyoruz. Ve maceralar olaylar ya da belalar bizi buluyor fjdjd Bu kitapta bir yandan saray olaylarına karıştık. Mana'nın güçleri daha belirgin olmaya başladıkça gelin statüsü düşme tehlikesine giriyor. Diğer tanrılarla dengeyi bozmamak için bu kural diğer tanrılar için de geçerli. Hatta bu yüzden Aron'in amcası yeni bir gelin adayı getiriyor saraya... Mana'yı tutana aşk olsun. Bu kitapta efsane bir şeydi ya bütün puanları ona veriyorum jdjdj Tek başına hem Aron'ı kurtarma hem saraydaki bunaklar ve varislerle uğraşması ve kendini ezdirmemesine bayıldım. Bir yandan da Mana'nın soyunu ve gücünün neye dayandığını öğreniyoruz. Ve birbirlerine olan duygularını -daha doğrusu Aron'ın duygularının farkına varması işleniyor. Dolu dolu bir kitaptı her yönden doyurucuydu. Sürekli olaylar ve bir şeyler öğreniyoruz. Finale doğru da Mana başımıza bir bela daha açtı ama halledicez insh djdj İlk kitap çok güzeldi ama bu kitabı ilkinden daha çok sevdim olaylar açısından. Artık savaş yaklaşıyor daha da kızışıyor olaylar. Aron'ın melez oluşunu ve detayları da öğreniyoruz. Spoi vermek istemiyorum çok. Kusursuz bir okumaydı benim için.