···Okunma: 14 Ekim 2025 23:38 Tekrar Düşün; daha ilk sayfalarından itibaren okuyucuyu içine çeken, aksiyon, gerilim ve heyecan unsurlarının sürekli ön planda olduğu, okurken neredeyse her sayfasını merakla çevirdiğim bir kitap oldu benim için.
Kitabın konusuna gelecek olursak; Ethan Hall, şu anda hayatını doktorluk yaparak geçiren ama daha öncesinde Suç Soruşturma Departmanında ajan olarak görev almış eski bir ajandır. Bir gün eski ortağının onun yardımını istemeye gelmesiyle hikâye başlar.
On yıl önce 17 yaşındaki lise öğrencisi Callie Jones bir gece aniden ortadan kaybolmuştur. Yapılan soruşturmalardan sonra bir sonuç alınamamış ve dava kapanmıştır. Fakat Callie'nin babası vali olduktan sonra dosyanın tekrar açılıp soruşturulmasını istemesiyle bir dedektiflik hikâyesinin içinde buluyoruz kendimizi.
Birçok ters köşenin olduğu, aksiyon ve gerilimi iliklerinize kadar hissedeceğiniz bir kitap Tekrar Düşün. Özellikle polisiye severlerin beğenerek okuyacağını düşündüğüm bu kitabı kesinlikle öneririm.